Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem domu 5+kk • 159 m² bez realitkyK Lesíku, Zeleneč - Zeleneč, Středočeský kraj

Rezervováno
K Lesíku, Zeleneč - Zeleneč, Středočeský krajVybaveno • Garáž
Měsíční nájemné31 900 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč
+ Vratná kauce31 900 Kč


Nabízíme k pronájmu moderní a prakticky zařízený řadový cihlový dům 5+kk o užitné ploše 159 m2, se zahradou 332 m2 v žádané a oblíbené obci Zeleneč, okres Praha-východ.

V přízemí domu se nachází obývací pokoj propojený s kuchyní, která je vybavená kuchyňskou linkou se spotřebiči (sporák, truba, mikrovlnná trouba, myčka, varná konvice...), dále pak vstupní předsíň se zabudovanými skříněmi, koupelna (se sprchou, WC, pračkou a sušičkou) a technická místnost. V patře jsou čtyři pokoje (ložnice, dětský pokoj, hostinský pokoj a pracovna) a koupelna s vanou a WC. V případě dlouhodobého pronájmu na více než 2 roky jsou možné změny v zařizovacích předmětech podle přání pronajímatelů. Vytápění je plynové, na oknech vnitřní žaluzie proti slunci, bytové zařízení je v moderním designu, většinou vyráběné na míru.

Dům je kompletně zařízený (nádobí, myčka, dekorační předměty, televize, pračka se sušičkou...). Nájemcům necháváme k dispozici také funkční pianino. Součástí domu je garáž a parkovací místo před domem. Zahrada je samostatně přístupná, nabízí soukromí díky vzrostlé zeleni (bylinky, ovocné stromy a keře), terasa je vybavena zahradním nábytkem a grilem.

Nemovitost nabízí ideální moderní bydlení na okraji Prahy - v klidné a občansky vybavené obci (lékař, školka, škola, obchody, restaurace, sportoviště: cyklo, běžecká a in-line stezka-okruh vede hned za domem, velké veřejné dětské hřiště cca 200 metrů od domu). Výborná dostupnost do Prahy (vlak 2x za hodinu, 20 minut na Masarykovo nádraží, autobus 15 minut na Černý most - zastávka 100 m od domu, napojení na D10, D11 a Pražský okruh, vše do 5 km).

Objekt je v urbanisticky řešené klidové rezidenční zóně. Místo je vhodné k pohodovému každodennímu dojíždění nejen do Prahy, ale i směr Mladá Boleslav, Liberec nebo Hradec Králové, Pardubice.

Volný - ihned k nastěhování

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu487179
Dispozice5+kk
Plocha pozemku418
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
Užitná plocha159
VybavenoVybaveno
Podlaží1
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.