Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 71 m² bez realitkyPraha - Vokovice

Rezervováno
Praha - VokoviceČástečně vybaveno
Měsíční nájemné23 500 Kč

+ Poplatky za služby4 500 Kč


Nabízíme k pronájmu prostorný byt s luxusní terasou a garážovým stáním o velikosti 126m2 . Byt se nachází v docházkové vzdálenosti od metra ( Stanice Nádraží Veleslavín) a v bezprostřední blízkosti Divoké Šárky (cca 20m).

Byt má dva samostatné pokoje a obývací pokoj propojený s kuchyní, která je vybavena vestavěnými spotřebiči: lednice s mrazákem, myčka, elektrický sporák, mikrovlnná trouba a digestoř. Podlahy jsou kromě koupelny a toalety kde je dlažba, tvořeny plovoucími podlahami a koberci. V bytě zůstávají tři velké skříně, jídelní stůl s čtyřmi židlemi, konferenční stolek a koberec pod ním, malá obývací stěna na TV, postel včetně nových matrací a komody. Velmi dobré spojení do centra. V okolí veškerá občanská vybavenost.

Majitel preferuje klidné nájemníky bez domácích zvířat (byt není vhodný na spolubydlení ani na podnájem). Byt je ideální pro pár , případně rodinu s 1 dítětem.RK prosím nevolat.

We offer to rent a spacious apartment with a luxury terrace and garage parking space of 126m2. The apartment is located within walking distance of the metro station (station Veleslavin) and in the immediate vicinity of Divoká Šárka (cca 20m).

The apartment has two separate rooms and a living room connected with a kitchen that is equipped with built-in appliances: fridge / freezer, dishwasher, electric stove, microwave and hood. Floors are in addition to bathrooms and toilets where tiles are made up of floating floors and carpets. There are three large wardrobes, a dining table with four chairs, a coffee table and a carpet below it, a small living room on the TV, a bed including new mattresses and a chest of drawers. Very good connection to the center. Nearby all civic amenities.

The owner prefers quiet tenants without pets (the apartment is not suitable for roommates or for subcontracting).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu487292
Dispozice3+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha71
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.