Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 82 m² bez realitkyDružstevní, Vrbno pod Pradědem - Vrbno pod Pradědem, Moravskoslezský kraj

Družstevní, Vrbno pod Pradědem - Vrbno pod Pradědem, Moravskoslezský krajVybaveno
Cena699 000 Kč

Tato nemovitost již od 2 998 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Nabízím k prodeji krásný horský, slunný byt s dispozicí 3,5+1 o výměře 82 m2 ve městě Vrbno pod Pradědem. Byt je možné využít i jako apartmán pro trávení dovolených. V bezprostřední blízkosti sjezdovky a běžeckých tratí.

Byt je situován v 8. patře osmipatrového panelového domu. Dům prošel velmi kvalitní komplexní rekonstrukcí (nová fasáda se zateplením, nová střecha, veškeré sítě, výtah, společné prostory, atd.) Byt je velice dobře dispozičně řešen. Ze vstupní chodby je přístup do tří pokojů. Obývací pokoj se samostatnou jídelnou, kuchyň, dva pokoje, koupelna a samostatné WC. Bytová jednotka je po rekonstrukci kuchyně (nová elektřina, spotřebiče, linka). Ze všech pokojů a balkonu je nádherný, ničím nerušený výhled na hory. K bytu náleží sklepní koje. Byt je vybaven (po domluvě možnost přenechání vybavení). Velmi příjemné je i okolí domu. V okolí se nachází dětské hřiště, cyklostezka, park, škola, školka, MHD, obchodní síť - vše do 5 minut chůze. Bezproblémové parkování u domu. Koupi lze financovat hypotečním úvěrem. Realitní kanceláře prosím, aby mě nekontaktovali.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu487300
Dispozice3+1
Podlaží8
Typ budovyPanel
RizikaPrověřit »
Plocha82
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBB

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.