Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 1+kk • 34 m² bez realitkyŠvermova, Brno - Bohunice, Jihomoravský kraj

Švermova, Brno - Bohunice, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné7 500 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč
+ Vratná kauce7 500 Kč


Dobrý den,

Se souhlasem majitele nabízím k pronájmu prostorný byt 1+kk se slunnou, zasklenou lodžií, na ulici Švermova, Brno - Bohunice. Byt se nachází ve 2.patře revitalozovaného panelového domu o celkové ploše 34m2.Byt je útulný, kompletně vybavený (pračka, lednička, sporák, mikrovlnka, televize, nádobí) a velmi dobře situovaný (před domem zastávka tramvaje č.6 a 8 a autobusu 50, cca 12 minut na Hl. nádraží, 10 minut na Mendlák, 5 minut ke Campusu). V blízkosti domu je veškerá občanská vybavenost (Albert, Kaufland, OC Campus), možnost parkování před domem. Předsíň je vybavená vestavěnou skříní a věšákem na kabáty. Byt je po částečné rekonstrukci s novými plastovými okny a zasklenou lodžií. Pěkně se nám tu 3 roky bydlelo. S majitelem se dá na všem domluvit. Vhodné pro jednotlivce či pár (ideálně nekuřáky bez zvířat).

Cena nájemného činí 7.500,- Kč + 2.500,- Kč služby + vratná kauce ve výši jednoho nájmu. Volné ihned, tedy od 22.8.2017. Prohlídky jsou možné po domluvě.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu487311
Dispozice1+kk
Podlaží2
Typ budovyPanel
Užitná plocha34
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.