Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 4+kk • 93 m² bez realitkyŘadová, Nová Ves pod Pleší - Nová Ves pod Pleší, Středočeský kraj

Řadová, Nová Ves pod Pleší - Nová Ves pod Pleší, Středočeský kraj
Cena3 030 000 Kč

Tato nemovitost již od 12 850 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Projekt Bydleni-Brdy.cz nabízí k prodeji právě dokončovanou novostavbu nízkoenergetického rodinného domu o výměře 93 m2 s pozemkem 339 m2. Dům se nachází v obci Nová Ves pod Pleší, v bezprostřední blízkosti lesa, cca 3 km od Mníšku pod Brdy, 30 min od stanice metra Anděl.

Dům je napojen na veškeré inžernýrské sítě (voda, elektřina, kanalizace). V lokalitě jsou dokončeny i komunikace a veřejné osvětlení.

Dispozice domu je 4+kk, v přízemí se nachází zádveří, WC, prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem a spíží. V patře jsou tři samostatné ložnice a koupelna s vanou a závěsným WC.

V domě budou dokončeny vnitřní omítky, povrchy stropů a stěn, podlahové krytiny, obklady schodiště, vnitřní parapety, vnitřní dveře, podlahové vytápění s kvalitním tepelným čerpadlem o výkonu 9,5 kW, sanita, obklady a dlažby, rozvody, ploty, okapový chodník.

Uvedená cena je za provedení Shell&Core, kdy je hotové nosné zdivo domu je z tvárnic Ytong YQ, systémové schodiště Ytong, stropy i systémový krov Ytong umožňující vestavbu úložných prostor, nebo spaní pro děti. Střecha je s plechovou krytinou Lindab, vnější omítka Weber v elegantním šedém odstínu, antracitová plastová okna.

Dům bude dokončen s použitím nadstandardních materiálů. Domy splňují energetickou třídu B.

Nová Ves pod Pleší nabízí veškerou občanskou vybavenost: škola, školka, lékař, obchod, restaurace, pošta, atd. Autobusová zastávka je umístěna v bezprostřední blízkosti domů.

Kontaktujte nás pro více informací.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu487458
Dispozice4+kk
Podlaží2
Typ budovyNízkoenergetická
RizikaPrověřit »
Užitná plocha93
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBA - Mimořádně úsporná

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.