Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 6+1 • 360 m² bez realitkyMiloňovice - Miloňovice, Jihočeský kraj

Miloňovice - Miloňovice, Jihočeský krajČástečně vybaveno
Cena3 390 000 Kč

Tato nemovitost již od 14 377 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodáváme pěkný, samostatně stojící prostorný dům o zastavěné ploše 181 m2, o velikosti 6+1 s příslušenstvím, na okraji obce. Oplocená zahrada o velikosti 836 m2 s okrasnými a ovocnými porosty. Mírný jižní svah. Dům splňuje požadavky na klidné rodinné (i dvougenerační) bydlení na jihočeské vesnici 6 km od Strakonic.

Přízemí (samostatný vstup přes terasu) - venkovní z větší části zastřešená terasa, předsíň, dva pokoje, sociální zařízení (WC, umyvadlo, sprchový kout). Technické zázemí - kotelna, sklad paliv, místnost pro skladování, velký garáž.

První patro - veranda, chodba, schodiště do přízemí, koupelna (s vanou i sprchou), samostatné WC, kuchyně, prostorný obývací pokoj (37 m2) s krbem a vstupem na lodžii, tři pokoje (z jednoho pokoje vstup na lodžii).

Vytápění - ústřední topení, ekokotel na tuhá paliva se zásobníkem a podavačem, ohřev vody bojlerem, plynovod na okraji pozemku v kapličce - plyn není zaveden do domu. Obecní vodovod a kanalizace.

Postaveno v roce 1982. Dům prošel rekonstrukcí - střecha Bramac (2000), plastová okna a dveře (2002, 2006), plovoucí podlaha v obýváku (2003), koupelna a WC v prvním patře (2007), kuchyně (2009), garážová vrata s el. pohonem (2010), podlahová krytina Vinil - tři pokoje (2012).

Dům leží pár kroků od lesa a z obýváku a balkonu je vynikající výhled na okolní krajinu.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu487475
Dispozice6+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha360
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBE - Nehospodárná

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.