Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 7+1 • 430 m² bez realitkyKollárova, Vejprty - Vejprty, Ústecký kraj

Rezervováno
Kollárova, Vejprty - Vejprty, Ústecký kraj
Cena1 759 000 Kč

Tato nemovitost již od 7 460 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodej rodinného domu 266 m², pozemek 430 m², ul. Horská, Nové Zvolání (Vejprty, 7 km skiareál Klínovec)

K prodeji dvoupatrový panský dům 7+1 v obci Nové Zvolání, 7 km od skiareálu Klínovec, cyklostezky, 15 km Oberwiesenthal, k bydlení, podnikání i rekreaci. Dům pochází z roku 1874, pobýval v něm vídeňský sochař Lehner v době rekonstrukce sousedního kostela Nejsvětějšího srdce Ježíšova, v 90.letech byl navštíven pražským biskupem Františkem Václavem z Lobkowicz. Dům byl vlastněn senátorem a poslancem Československého národního shromáždění v době 1. republiky, který v domě provozoval mistrovský prestižní salón na výrobu Haute-Couture krajky pro módní salóny v Paříži a Miláně. V místě je pravidelné autobusové spojení s Německem i sportovním areálem Klínovec. Hranice s Německem Bärenstein jsou 3 km (trh práce i výhodné nákupy). V docházkové vzdálenosti je autobusová i železniční zastávka včetně skibusu. Praha je vzdálena 120 km.

Nemovitost je zkolaudována k trvalému bydlení, je po vnitřní rekonstrukci rozvodů elektřiny 220/280 vč. revize, má nové radiátory, nový kotel 50 W v hodnotě 70.000,- Kč na pevná paliva, případně lze nové rozvody topení a radiátory připojit na elektrokotel, nový zásobník na teplou vodu, třífázový jistič, pro úsporu energie noční proud, nové rozvody vody, nová sanita, obklady, nové dveře obytných místností, nová okna, ve většině domu nové štuky a výmalby, podlahy tvoří převážně dlažba a plovoucí podlaha, dřevěné točité schodiště je původní, dobové klenby jsou zachovány.

V domě je zaveden dálkový veřejný vodovod, k dispozici také projekt pro připojení domu k plánované výstavbě veřejné obecní kanalizace.

V přízemí jsou 2 obytné místnosti, kuchyň, chodba, koupelna se sprchou a WC, v přístavbě dílna s kotelnou, bojler na ohřev teplé vody na elektřinu 220/380 V, sazba na noční proud - lze připojit i elektrický kotel. Celková plocha přízemí je cca 110 m2.

V 1.patře jsou 3 ložnice a chodba,

ve 2. patře 2 ložnice a chodba

Podstřeší je v rozsahu celé zastavěné plochy a lze rozšířit na obytné .Vybavení je součástí prodeje.

Dům je volný, připraven k nastěhování. Prohlídky dle dohody o víkendech. Podrobné informace na vyžádání. Cena k jednání 1 759 000 Kč

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu487476
Dispozice7+1
Podlaží3
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha430
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBE - Nehospodárná

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.