Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Pozemek

Zobrazit všechny nabídky

Prodej pozemku • 752 m² bez realitky331, Ostrá - Ostrá, Středočeský kraj

331, Ostrá - Ostrá, Středočeský kraj
Cena1 977 000 Kč

Tato nemovitost již od 8 384 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám, napřímo z mého vlastnictví, tento krásný stavební (všechny sítě naprosto přímo na pozemku) pozemek v Ostré. Nachází se v nové čistě rezidenční čtvrti, jejíž přímou součástí je škola a školka. Disponuje perfektní dopravní dostupností do Prahy (35 minut na Masarykovo nádraží včetně vaší chůze z domu) a zároveň se nachází v čisté přírodní krajině bez rušivých elementů, s nepřeberným množstvím volnočasových aktivit.

Pozemek se nachází na rovinaté pláni, v nově vzniklé a koncepčně dobře navržené zástavbě, která je výtečným sousedstvím. Na kraji této rezidenční ulice se nachází nově zrekonstruovanou škola + školka s vlastní zahradou. Vy a Vaše děti to tak budete do školky/školy a z ní mít domů pouze pár kroků, ideální základ pro rána beze stresu.

Ulice této rezidenční čtvrti fakticky přímo navazuje na zastávku vlaku, z pozemku Vám cesta zabere přinejhorším 3 minuty chůze. Po cestě nahrozí žádné dopravní ani jiné nebezpečí a cesta je tak vhodná i pro děti a postarší, 24 hodin denně. Vlak na Masarykovo nádraží jezdí každou hodinu s dobou jízdy cca 34min (+ další vlaky v mezičase směřující na Hlavní nádraží), automobilem pak nájezd D11 vzdálený od výjezdu z pozemku pouhé 3 min jízdy! Dojezdová vzdálenost na Černý Most je 17 min (centrum Prahy pak max 45min.).

Veškerá další občanská vybavenost se nachází jen v necelé 3 minuty jízdy vzdálené Lysé nad Labem, která je i obcí s rozšířenou působností vykonávající pro Ostrou státní správu. Dále je zde lékařské středisko, banky, obchody, 3 základní školy s plně dostačující kapacitou a mnoho dalšího. Okresní město Nymburk je vzdáleno 10 minut jízdy autem, vlak každou půlhodinu.

Krásné a čisté okolí nabízí typickou přírodu Polabí bez jakýchkoliv rušivých provozů průmyslových či zemědělských. V přímém sousedství pozemku se nachází vyhlášené jezero Ostrá (čisté na koupání a sousedící vodní plochy skvělé pro rybáře), hned za domem jsou krásná, nová fotbalová hřiště (standard a tréninkové) i s klubovnou, která však neruší. 3 min chůze Vám pak postačí k cestě do celorepublikově vyhlášeného Botanicusu, kde se můžete procházet v levandulových zahradách. Dále stojí za zmínku cyklostezka vedoucí podél Labe z Lysé nad Labem až do Poděbrad, lesní obec Kersko a nebo polabský skanzen v Přerově nad Labem.

Veškerý právní servis nabízím v ceně, stejně tak jako případná doporučení na renomované stavitele rodinných domů v okolí.

Rád Vás po pozemku a okolí osobně provedu, vše po dohodě. Neváhejte mne kontaktovat na tel. 724 776 105.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu487499
VlastnictvíOsobní
Plocha 752

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.