Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 58 m² bez realitkyNad Kesnerkou, Praha - Smíchov

Rezervováno
Nad Kesnerkou, Praha - SmíchovVybaveno
Měsíční nájemné15 300 Kč

+ Poplatky za služby1 950 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Nabízíme prosluněný byt 2+1 v chráněné krajinné oblasti Dalejského udolí. Klidná lokalita je vhodná pro milovníky přírody, pro sportovce, rodinu s detmi nebo mlady par. V blizkosti se nachází skolka, sportovni centrum (plavecky bazen, welness, kurty, fitness atd.). 7 minut autobusem 231do centra Andel a deset minut chuzi na stanici metra B - Radlicka. Byt je svetly a prostorny s moderni vestavenou skrini a vestavenou satnou, ktera je soucasti loznice. Kuchyne je plne vybavena (elektricka trouba, keramicka deska, mycka, lednice atd.). Tv soucasti vybaveni a moznost pripojeni k internetu. Kolem domu společná zahradka.Dostupny od 1.3. 2020. Cena s elektrikou a všemi poplatky 19.300.

We are offering a spacious, bright and completely renovated and fully furnished apartment built-in-closet (55m2). Walk-in closet in a master bedroom. The kitchen is entirely equipped with electrical appliances (electrical stove, oven, dishwasher and fridge.). Surrounding is tranquil with a ten-minute walking distance to Subway B - Radlicka, tram station and seven-minute bus ride to Andel, shopping centre. Ideal for young couples and families with children. Pets are also welcomed. Available MARCH 1st 2020.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu487787
Dispozice2+1
Dostupné od1. 3. 2020
Podlaží1
Typ budovyCihla
VytápěníElektrické
ProvedeníLuxusní
Užitná plocha58
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
StáříDo 10 let
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.