Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 26 m² bez realitkyLidická, Praha - Smíchov

Lidická, Praha - Smíchov
Měsíční nájemné9 000 Kč


 Pronájem 1+kk 26 m, Praha 5 - Smíchov Anděl, nově vybudovaný podkrovní byt (budete 1. nájemce). Dům se nachází v atraktivní lokalitě v těsné blízkosti OC Nový Smíchov na metru B Anděl. Byt je v podkroví klidného pavlačového domu ve 4. patře bez výtahu. Pavlač je situovaná do klidných dvorů se vzrostlou zelení, je na ní velice příjemný pobyt. V jěště nebydleném bytě je pokoj, kuchyňský kout a koupelna se sprchovým koutem a WC. Kuchyň je vybavena kuchyňskou linkou s varnou plotnou, digestoří a lednicí, možnost vestavby vlastní pračky pod kuchyňskou linku. Koupelna je vybavena galerií s osvětlením, masážní sprchou, drobnými doplňky a otopným žebříkem. Příjemnou a originální atmosféru poskytují zachované historické trámy v prostorách bytu i společných vstupních chodbách. Na podlaze je plovoucí podlaha a dlažba. Jedno okno vede na pavlač, ve stropě jsou střešní okna. Vytápnění je ústřední plynové, ohřev teplé vody je v el. bojleru na "noční proud". Možnost pevné linky, UPC.

Nájemné je 9000 Kč, centrální vytápění 700 Kč/měsíc a poplatek za služby 400 Kč za osobu/měsíc (jedná se zejména o úhrady za odvoz domovního odpadu, vodné stočné, úklid a osvětlení domu). Spotřebu el. hradí nájemce přímo dodavateli, odhad cca 500 Kč. K nájmu se při podpisu smlouvy hradí vratná kauce ve výši jednoho nájmu a služeb.

Ubytováváme pouze Čechy, nekuřáky.

Nepřejeme si psy a exotická zvířata.

Není zde skl. prostor na jízdní kola.Byt je vhodný pouze pro jednu osobu.

Nájem přímo od majitele.

(RK pouze po dohodě)

K nastěhování: 30/07/2008

 

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu4878
Dispozice1+kk
VlastnictvíOstatní
Plocha26
Podlaží4
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.