Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+1 • 64 m² bez realitkyŽatecká, Most - Most II, Ústecký kraj

Žatecká, Most - Most II, Ústecký krajVybaveno
Cena1 196 000 Kč

Tato nemovitost již od 5 367 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,39 %.


Prodej rekonstruovaného bytu 2+1 v osobním vlastnictví na krásném místě v klidné části města. K bytu také patří 2 sklepy každý 3m2, s možností přenechání velké kočárkárny s rozlohou 16m2. Byt je o celkové výměře 64 m2 se nachází ve zvýšeném přízemí cihlového domu. Dům je zateplený s plastovými okny proběhla zde revitalizace celého objektu. Byt je také po kompletní rekonstrukci el. rozvodů, vody, odpadů, zdí, obložky, dveře, podlahy, zaveden vysokorychlostní internet, televizní přívod do obou pokojů ... Byt zůstane kompletně vybaven (vestavěná postel 180x200 ve skříni, šatní skříně,2x televize na zdi, pračka, sušička, myčka, lednice, indukční deska, duální router, ... více na osobní prohlídce. Vše max staří 2 roky, vhodný také pro mladé rodiny a důchodce.

Byt se nachází v bezprostřední blízkosti centra města - cca 5 minut chůze, anebo 1 zastávka autobusem. V domě je prodejna potravin a vedle zastávka MHD. Nedaleko domu se také nachází cyklostezka, nemocnice, restaurace, les.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu487802
Dispozice2+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Plocha64
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBG

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.