Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej chaty, chalupy 7+1 • 430 m² bez realitkyJáchymov - Jáchymov, Karlovarský kraj

Jáchymov - Jáchymov, Karlovarský krajČástečně vybaveno
Cena1 659 000 Kč

Tato nemovitost již od 7 036 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Popis

Prodej rodinného domu (chalupy)u Skiareálu Klínovec (Oberwiesenthal), Veprty - Nové Zvolání

Na prodej světlý, víceúčelový dvoupatrový historický rodinný dům k bydlení či podnikání z r. 1874 cca 122 km z Prahy. v ulici Kamenická na pozemku 430 m2, v horském příhraničním městečku Vejprty- Nové Zvolání, v blízkosti

propojeného Skiareálu Klínovec (cca 7km) nebo Oberwiesenthal (cca15,8km), v Krušných horách s přímým napojením na trh práce v Německu – pravidelné autobusové spojení s Německem i sportovním areálem Klínovec. Hranice s Německem Bärenstein (cca 5 km). Autobusová zastávka je cca 347 m, železniční zastávka je cca 210 m.

V přízemí se nachází kuchyň, obývací pokoj, dětský koutek - případně malá ložnice , samostatná koupelna se sprchou a toaletou. V zadní přístavbě je umístěn nový kotel na tuhá paliva (samopřikládací) a zásobník na teplou vodu.

V prvním patře jsou k dispozici dva velké pokoje a jeden menší, a samostatné WC.

Podkroví má další dva pokoje - ložnice. Celková bytná plocha činí cca 220 m2.

Nemovitost prošla modernizací v roce 2016 (nové rozvody elektřiny, včetně elektrorevize, k dispozici je nový rozvaděč i jističe, 220/380V vč. sazby na noční proud. Vytápění na tuhá paliva i nový kotel, veřejný vodovod, žumpa, realizace kanalizační sítě v plánu obce Vejprty do 2020 - projekt k připojení k dispozici u majitele (, ohřev vody 1x bojler (á/200l), 2x WC, 1x sprcha, 2 umyvadla. Dále nové rozvody vody, nové topení, radiátory, nový kotel, nová plastová okna a nová střecha), částečně podsklepeno.

Pozemek je částečně oplocený s bedněním . Parkování 2 vozidla na vlastním pozemku a 2 před domem. Zahrada je orientována do klidné části ostatní zeleně sousedních pozemků.

Budova byla postavena v roce 1874 a má i historickou hodnotu. Obec Vejprty se nachází 7 km od oblíbeného, lyžařského centra Klínovec a 15 km od Oberwiesenthalu, je zde veškerá občanská vybavenost, včetně zimního, pravidelného skibusu do lyžařského areálu, v blízkosti německý aquapark. Dům je vhodný pro rekreaci, pro trvalé bydlení, investice, i podnikatelské záměry - krátkodobé pronájmy atd. ( zimní sporty, turistika, cyklistika, provozování penzionu aj.)

Nové Zvolání je vyhledávanou lokalitou cizinci, kteří investují do místních nemovitostí jak soukromě tak i pracovně. V nabízeném víceúčelovém RD je možno současně podnikat i trvale bydlet.

Prohlídky jsou možné, kdykoliv po domluvě, dům je volný, připraven k nastěhování. Podrobné informace na vyžádání. Prosím pište na email: kamenickadum@seznam.cz

Cena k jednání: 1.659.000 Kč

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu487889
Dispozice7+1
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha430
VybavenoČástečně
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.