Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 2+1 • 1369 m² bez realitkyHradešice - Hradešice, Plzeňský kraj

Hradešice - Hradešice, Plzeňský kraj
Cena1 040 000 Kč

Tato nemovitost již od 4 461 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Prodám rodinný dům se zahradou v Plzeňském kraji. Dům je situovaný na návsi střediskové obce Hradešice (obchod, školka s tělocvičnou, obecní úřad, pošta, fotbalové hřiště s výčepem, kostel, SDH, výborné autobusové spojení), mezi Nalžovskými Horami 4 km (škola) a městem Horažďovice 8 km.

Celková plocha pozemku včetně přilehlé zahrady a stodoly je 1369m2. Zastavěná plocha obytné části s příslušenstvím je 248m2. Do stavební parcely patří nádvoří a velká zastřešená stodola s kůlnou.

Obytná část je tvořena velkým prosvětleným obývacím pokojem (36,5m2), malou kuchyní (9m2), pokojem (18,5m2) a chodbou (13m2). Součástí nemovitosti je sklepní prostor pod menším pokojem. Do domu je zavedena elektřina 240/400 V. Je možnost napojení na obecní vodovod. Na zahradě (381m2) se nachází vlastní studna s pitnou vodou. Objekt je napojen na kanalizaci. Vytápění lokální. Na obytnou část navazuje příslušenství s klenutými stropy.

Součástí domu je také prostorná půda, kde by bylo možné vybudovat podkrovní bydlení.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu488029
Dispozice2+1
Podlaží1
Typ budovyOstatní
RizikaPrověřit »
Plocha1 369
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBE

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.