Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 5+kk • 149 m² bez realitkyLipová, Postřižín - Postřižín, Středočeský kraj

Lipová, Postřižín - Postřižín, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena4 800 000 Kč

Tato nemovitost již od 20 357 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji krásný a nadstandardně vybavený rodinný dům v obci Postřižín.

Skvělá dostupnost do Prahy po dálnici D8 nebo paralelní silnici 608, pravidelná autobusová linka 370 směr Praha – Kobylisy, v dojezdové blízkosti vlakové nádraží Kralupy nad Vltavou.

Klidná a bezpečná oblast s přátelskými sousedy, pravidelné kulturní a společenské akce organizované obecním úřadem. V obci potraviny, restaurace, autoservis, kadeřník, masáže a kosmetika, školka i centrum volného času. Široké možnosti sportovního vyžití, turistické trasy, multifunkční sportovní hřiště a sportovní klub. Pravidelný závoz farmářských produktů, možnost objednání nákupu online přes iTesco / Rohlík.cz / Košík / atd.

Jedná se o krajní dům s dispozicí 5kk, který je součástí řadové zástavby. Kolaudace proběhla v roce 2010. K domu přísluší krásná a poměrně bezúdržbová zahrada plná ovocných stromů. Orientace na západ je zárukou příjemného posezení až do pozdních večerních hodin. Před domem jsou dvě parkovací stání, rozloha zahrady umožní i případnou výstavbu garáže.

V přízemí se nachází prostorný a velmi světlý obývací pokoj spojený s jídelnou a plně vybavenou kuchyní, samostatný pokoj, koupelna a technická místnost s elektrickým kotlem. Krbová kamna krásně dotvoří atmosféru zimní vesnice. Průměrné náklady (elektřina, voda) představují cca 4 000 Kč za měsíc.

V prvním patře najdete chodbu s vestavěnou skříní, dva pokoje, šatník a luxusní koupelnu s rozlohou 17 m2 (kvalitní španělské obklady, nezávislé podlahové topení, vana Villeroy & Boch…). K dispozici je také velmi prostorný podkrovní prostor tvořící pátý pokoj.

Nemovitost je k prodeji od ledna 2018. Jedná se o přímý prodej bez účasti RK.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu488096
Dispozice5+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha149
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.