Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 4+kk • 134 m² bez realitkyJavornice - Javornice, Královéhradecký kraj

Javornice - Javornice, Královéhradecký krajVybaveno
Cena4 890 000 Kč

Tato nemovitost již od 20 738 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám přízemní rodinný dům v pasivním standardu se zastavěnou plochou 134 m2, který leží 2km od Rychnova nad Kněžnou, v klidné, zelení obklopené okrajové části obce Javornice. Jedná se o moderní bezbariérovou dřevostavbu, nabízející vysoce komfortní bydlení s minimálními náklady na provoz (1600,-Kč/měs).

Interiéru domu vévodí prostorná obytná místnost s krbem, jídelním koutem a kuchyňskou linkou. Navazující chodba nabízí přístup do 3 ložnic a dvou koupelen s WC, z nichž jedna je průchozí šatnou spojena s ložnicí. Dále je zde zádveří, technická místnost se třetím WC přístupným přímo ze zahrady a spíž se vstupem z kuchyně. Hlavní obytná místnost a ostatní jižní pokoje jsou propojeny se zahradou zastřešenou terasou.

O tepelnou pohodu v interiéru, zdravé vnitřní klima a zároveň úsporu nákladů na topení se stará systém řízeného větrání s rekuperací tepla + podlahové vytápění ve všech místnostech. Dále také krbová vložka JOTUL, která je vsazená do akumulační stěny z neomítnutých plných cihel, což vytváří jedinečný designový prvek obývacího pokoje.

K domu náleží jižně orientovaná zahrada o rozloze 1001 m2. Pozemek je z východní a severní strany chráněn vzrostlým bukovým živým plotem. Příjezdová komunikace k domu je ze zatravňovacích tvárnic, takže opticky splývá se zahradou. Spolu se zastřešeným garážovým stáním, které tvoří zároveň krytý vstup do domu, poskytuje dostatečný prostor na zaparkování většího množství vozidel.

Sítě - obecní vodovod, vlastní čistička odpadních vod, EL přípojka 220/380V, telefonní přípojka.

V obci je základní a mateřská škola, dětské hřiště, pošta, obchod Konzum, prodejna potraviny a 2 pohostinství. Dobré autobusové spojení, SKI areál Zdobnice v O.H. 10 km, SKI areál Říčky 20 km.

RK NEVOLAT!!!

Kontakt:

602 152 185

newmexico@seznam.cz

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu488136
Dispozice4+kk
Podlaží1
Typ budovyNízkoenergetická
RizikaPrověřit »
Plocha134
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBA

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.