Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+1 • 63 m² bez realitky17. listopadu, Chomutov - Chomutov I, Ústecký kraj

17. listopadu, Chomutov - Chomutov I, Ústecký kraj
Cena429 000 Kč

Tato nemovitost již od 1 819 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji byt o velikosti 2+1 po částečné rekonstrukci ve zrevitalizovaném panelovém domě (zateplen, nová fasáda, nová plastová okna, nové balkony, nové vnitřní štuky, bezpečnostní dveře, kamerový systém, nové schránky).

V bytě je nová vana, plovoucí podlaha v jedné místnosti. Byt se skládá z prostorné chodby se šatnou, samostatného WC a samostatné koupelny s vanou a obklady, dále je zde kuchyňská linka se sporákem, prostorný jídelní kout. Zajímavostí v bytě je servírovací okénko mezi jídelnou a obývacím pokojem. Dvě místnosti jsou neprůchozí. Z jedné je možnost vyjít na balkon, odkud je hezký výhled na město a do zeleně. Na této straně je naprostý klid, proto se dispozičně hodí jako ložnice. Druhý pokoj spolu s kuchyní je směrem k hlavní silnici. Hluk však slyšet není ani zde, protože v bytě jsou nová plastová okna.

V místě je veškerá občanská vybavenost (zastávka MHD 150 metrů, vlaková zastávka Chomutov město cca. 900 metrů, dále škola, školka, pošta, obchody, večerky, zhruba 1,2 km je Baumax, Kaufland, KFC a otvická obchodní zóna). Kdo rád chodí na procházky, potěší ho, že pár kroků je Podkrušnohorský zoopark Chomutov. Pešky lze dojít na Bandu, do Aquasvěta, na zimní stadion.

Přestože život v některých částech chomutovských sídlišť připomíná peklo, tato lokalita si naštěstí stále drží úroveň. Je to hlavně díky starousedlíkům, kteří o okolí i dům pečují. Nabízený byt se nachází v čistém a udržovaném domě, kde vlastníci dbají na výběr svých sousedů. V domě nebydlí žádná nepřizpůsobivá či problematická rodina. Pořádek je v domě i v jeho okolí, což dosvědčují fotografie okolí popelnic. U domu je velké parkoviště, které s dostatkem míst řeší problém parkování.

Tento byt je vhodný jak pro mladý pár zakládající rodinu, tak i jako investiční příležitost.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu488195
Dispozice2+1
Podlaží4
Typ budovyPanel
Užitná plocha63
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.