Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej pozemku • 2000 m² bez realitky04816, Starý Jičín - Vlčnov u Starého Jičína, Moravskoslezský kraj

04816, Starý Jičín - Vlčnov u Starého Jičína, Moravskoslezský kraj
Cena10 Kč


CENA DOHODOU.

Nabízíme k prodeji 2 sousedící stavební pozemky, každý o velikosti 1000m2 (celkem 2000 m2). Možnost prodeje individuálně nebo vcelku podle dohody. Na hranicích pozemků jsou sítě - elektřina, voda, kanalizační potrubí (aktuálně se dokončuje centrální obecní ČOV s možností připojení na tuto kanalizaci, aby nebylo nutné stavět vlastní ČOV). Součástí ceny je využívání příjezdové cesty, která není obecní a na jejíž základní údržbě bychom se měli společně podílet (odhrnování sněhu, sečení trávy okolo cesty, atd.). Vzhledem k odlehlejší lokalitě od okolní zástavby (cca 100 metrů) očekáváme přátelské sousedy se zájmem o vzájemně dobré vztahy.

Vzhledem k tomu, že jsou v přímém okolí pozemků aktuálně 2 domy a další dva se začnou brzy stavět (2018), tak požadujeme po kupujících, aby byli nutní smluvně dodržet jednotný rád domů (přízemní, pultová střecha, atd.). Všechny 4 blízké sousedící domy tyto podmínky splňují.

V přímém okolí pozemků je aktuálně louka a sad, které bychom rádi postupně přeměnili v malou biofarmu zaměřenou na pěstování ovoce, drobného ovoce, zeleniny, případně drobných hospodářských zvířat. Vše je ve fázi postupné realizace. V rámci dobrých vztahů a zájmu podílet se na základní pravidelné údržbě jako sekání trávy, úklid sněhu, údržba cesty atd. jsme ochotni umožnit využívání okolních pozemků (rozsah je věcí dohody).

Nutno vše vidět osobně a probrat detaily.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu488213
VlastnictvíOsobní
Plocha 2 000

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.