Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej nebytového prostoru • 7648 m² bez realitkyKuštova, Rakovník - Rakovník, Středočeský kraj

Kuštova, Rakovník - Rakovník, Středočeský kraj
Cena13 900 000 Kč

Tato nemovitost již od 59 627 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Nabízíme k prodeji starší areál bývalých jatek v okrajovém území jihozápadní části města Rakovník. Předností je výhodná poloha mezi Prahou, Kladnem a Plzní.

Areál je tvořen ze samostatných, převážně zděných staveb určených pro výrobní, provozní činnost a skladování ( administrativní budova, provozní budova, budova se sociálním zázemím, jídelnou a šatnami, sklady s rampou, garáže, dílna, čistička OV a jímka), mezi kterými jsou zpevněné betonové a asfaltové plochy vhodné pro parkování a skladování. Výše uvedené objekty jsou nabízeny k prodeji bez movitého technologického vybavení ( částečně již rozprodáno a demontováno). Výhodou je i dobrá dopravní obslužnost, areál je komunikačně napojen na městský okruh, nedaleko areálu je železniční vlečka. V blízkosti zastávka autobusů a ČD. Přístup je po zpevněné obecní komunikaci dvěma samostatnými vstupy na rovný, oplocený pozemek nepravidelného trojúhelníkového tvaru o celkové ploše 7.648 m2, který tvoří jeden funkční celek napojený na veřejné rozvody elektřiny, vody, kanalizace a zemního plynu. Poslední stavební úpravy proběhly v letech 1998 až 2000 s dodatečnou kolaudací v roce 2004. Komplex areálu je v souladu s právním stavem dle KN. V současné době nejsou jatka v provozu a stavebně technický stav areálu je již zhoršený vzhledem k zanedbané údržbě (částečně chybějící rozvody el. energie, dveře a okna). Komplex budov i celý areál lze využít pro podnikání a výrobu s případnou možností čerpání dotací na revitalizaci. Rádi Vám sdělíme podrobnější informace.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu488398
DispoziceOstatní
Podlaží1
Typ budovyOstatní
Plocha7 648
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.