Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 4+kk • 125 m² bez realitkyLochovice - Lochovice, Středočeský kraj

Rezervováno
Lochovice - Lochovice, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena3 200 000 Kč

Tato nemovitost již od 13 571 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Z rodinných důvodů prodám dům se 4mi obývacími místnostmi, 2 koupelnami, prostornou komorou, technickou místností, dílnou a garáží. Dům je zděný, situován v malé obci na úpatí brdských lesů, 33 km západně od Prahy, 6 km od dálnice D5 (28 exit) na pokraji Berounské kotliny. V obci je dobrá občasnská vybabenost - školka, škola, pošta, zdravotní středisko, dobré autobusové i vlakové spojení přímo z obce, 3 obchody s otevírací dobou 7 dní v týdnu, sportovní areál (fotbalové hřiště, tenisové a volejbalové kurty). Dům se nachází v širším centru obce s rodinnými domy ve svažitém terénu. Dům je obdélníkového tvaru, nepodsklepený, s plně obyvatelným podkrovím a sedlovou střechou. Celková rekonstrukce domu provedena v roce 2006 (foto zde https://photos.app.goo.gl/mSipW21QqJWLBSng1). Výměna oken a vstupních dveří 2013 - dřevěná a kvalitní eurookna. Vchod do domu je ze dvora. Ve dvoře se nachází přístěnek (dřevník), dílna s garáží, vrtaná studna s užitkovou vodou. K domu náleží pozemky zastavěné plochy a zahrada. Celková výměra pozemku je 422 m2.

Dizpozice domu jsou vstupní chodba, pokoj, komora, koupelna se srpchovým koutem a toaletou, technická místnost, kuchyně spojená s obývací částí a krbovými kamny, schody do podkroví, v 1 NP spojovací chodba, 2 pokoje, koupelna s vanou a toaletou. Dům je napojen na spádovou kanalizaci, veřejný vodovod, má přívod elektřiny. Plyn není zaveden, napojení cca 50 m. Vytápění elekřinou přes ústřední topení, vytápění mimo topnou sezonu možné přes krbová kamna, která jsou napojena na tepelnou soustavu. Roční celkové náklady na elektřinu cca 35 tis. Kč. Teplou vodu dodává el. ohřívač, výměna 04/2017, kapacita 100 l. V domě je datová přípojka ADSL od O2, televizní příjem zajištěn přes satelit (zůstává jako příslušenství domu).

Součástí výbavy domu zůstává vybavená kuchyňská linka se spotřebiči, jídelní stůl a židle, krbová kamna, další nábytek dle dohody.

Dům je možné převzít s hypotékou, výročí fixace 07/2020, úrok 1,79% pa, měsíční splátka 13589 Kč, aktuálně splaceno 7 let z celkových 25. V případě převzetí hypotéky sleva 100.000,- CZK.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu488772
Dispozice4+kk
Podlaží1
Typ budovyOstatní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha125
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBD - Méně úsporná

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.