Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej pozemku • 2181 m² bez realitkyV Zátiší, Mnichovice - Mnichovice u Říčan, Středočeský kraj

V Zátiší, Mnichovice - Mnichovice u Říčan, Středočeský kraj
Cena5 800 000 Kč

Tato nemovitost již od 24 598 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám v Mnichovicích pozemek 2.181m2 pro výstavbu rodinného domu za 2660Kč/m2, zahrnující další pozemek zabezpečující přístup z ulice V Zátiší. Bez omezení vlastnického práva. Při rychlém jednání a okamžité platbě bez hypotéky poskytnu slevu.

Jde o výjimečný pozemek v klidné části Mnichovic za Říčany cca 25km na jihovýchod od Prahy, který není součástí satelitní zástavby, v nadmořské výšce cca 400m, s ojedinělým mikroklimatem vhodným k léčbě respiračních obtíží. Předností města Mnichovice (s cca 3.100 obyvateli v zimě a 6.600 obyvateli v létě) je kompletní občanská vybavenost. Dostupnost Mnichovic je cca 4km po sjezdu z dálnice (D1, Exit 15, přes Strančice), pozemek je cca 15 minut pěšky od vlaku (zastávka Mnichovice, trať Praha/Benešov).

Je to nádherný stavebně využitelný pozemek, zhruba obdélníkový, mírně svažitý, se vzrostlým sadem. Pozemek je situovaný nad Mnichovicemi podél málo frekventované přístupové asfaltové komunikace, nesloužící k průjezdu do jiných obcí. Veškeré technické vybavení pozemku pro stavbu domu je zajištěno tak, že napojení dodávané vody a odváděných odpadních vod na městský řad přivedený ke hraně pozemku je zajištěno smluvně, elektřina je dostupná z vedení kolem pozemku, plyn je dostupný z vedení plynu ukončeného cca 90m od pozemku. Na pozemku, na místě vybagrovaném do svahu, stojí kovový montovaný sklad na betonové desce, a po jeho demontáži je toto místo připraveno např. pro suterén domu s garážemi.

Podle územního plánu Mnichovic jde o pozemek na území určeném pro „bydlení v rekreačních oblastech,“ při zastavěnosti běžně velkým rodinným domem splňující koeficient 0,9 zeleně, s regulovanu výškou jednopatrové budovy do 6m od nejnižšího přilehlého bodu k hlavní římse + nad to šikmá nebo plochá střecha. K dispozici je inspirativní skica zděného rodinného domu pro tento pozemek vypracovaná projektantem.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu488802
VlastnictvíOsobní
Plocha 2 181

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.