Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 3+kk • 93 m² bez realitkyŠkolní, Bakov nad Jizerou - Bakov nad Jizerou, Středočeský kraj

Rezervováno
Školní, Bakov nad Jizerou - Bakov nad Jizerou, Středočeský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné15 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč
+ Vratná kauce45 000 Kč


Byt je částečně vybaven, vhodný pro rodinu s dvěma dětmi. Kuchyň se spotřebiči - sklokeramická varná deska, elektrická trouba, myčka, lednice, digestoř. Obývák s TV, rozkládací sedačkou a konferenčním stolkem. Samostatné WC s nábytkem. Koupelna s automatickou pračkou, vanou, umyvadlem, žebříčkovym radiátorem a koupelnovým nábytkem. Dětský pokoj s palandou a novými matracemi, dva psací stoly, dvě otočné židle, dvě skříně a závěsné skříňky. Ložnice s velkou šatní skříní. Předsíň s věšákem, botníkem, botníkovou skříní a velkou šatní skříní. Na oknech jsou v celém bytě žaluzie a sítě proti hmyzu. Celý byt je nově vymalován.

Byt se nachází v klidné části obce Bakov nad Jizerou s výhledem na Jizeru, v těsné blízkosti krásné přírody, jsou zde běžecké trati, fotbalové hřiště, zabavný přírodní park.

V okolí bytu je veškerá občanská vybavenost - škola, školka, autobusová a vlaková zastávka, pošta, obchody, sportovní centrum aj.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu488919
Dispozice3+kk
StavNovostavba
VlastnictvíDružstevní
PENBB - Velmi úsporná
Užitná plocha93
VybavenoČástečně
Podlaží1
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.