Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+1 • 40 m² bez realitkyJosefa Suka, Most - Most II, Ústecký kraj

Josefa Suka, Most - Most II, Ústecký kraj
Měsíční nájemné7 400 Kč


Pronajmu byt 1+1 v ulici Josefa Suka v bl. 511 v Mostě (nad okresním soudem, blízko nádraží i blízko centra města - 5-10 minut chůzí). Nedaleko domu je dětská lékařka, zubař, okresní knihovna, nedaleko je základní škola a liduška, klidné prostředí s parkem, nad domem je lesopark Šibeník, na kterém můžete v zimě bobovat a v létě volně běhat. U domu není silnice, máte-li děti, můžete je bez obav vypustit ven. U domu je dětské hřiště.

Byt je prostorný, v bytě je vlastní šatna (samostatná místnost, může sloužit pro odkládání jízdního kola nebo lyží), samostatná komora je na chodbě v bytě. V bytě je krásný velký balkón, široké parapety, na oknech nové žaluzie, balkón není zasklený, ale je hezký. Dům je po opravě, nová plastová okna, nový balkón, nové stupačky, dům je zateplen, nová střecha.

V kuchyni je plynový sporák a kuchyňská linka. Pračka není (ale v koupelně je připravena přípojka na pračku). Byt není vybaven nábytkem, musíte tedy přivézt svůj. V domě jsou dva výtahy, velký výtah a prostorná chodba, stěhování bude snadné.

V přízemí jsou poštovní schránky, od své obdržíte klíčky a můžete na schránku vyvěsit vlastní jmenovku.

V bytě je možnost připojení internetu (UPC, O2).

Nájem vč. služeb a energií pro 1-2 osoby činí dohromady 7400 Kč. Jednou ročně obdržíte kopii vyúčtování od správce a následně vracíme přeplatky.

Trvalé bydliště můžete přihlásit. Bydlet v bytě můžete, jak dlouho chcete, nájemní smlouvu uzavíráme na dobu neurčitou, jedná se o seriózní nabídku dlouhodobého pronájmu.

Nabídka je přímo od majitele, nemusíte tedy platit provizi.

Volejte tel. 775 279 229, e-mail: lubogom@seznam.cz

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu488928
Dispozice1+1
Podlaží6
Typ budovyPanel
Užitná plocha40
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.