Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+1 • 76 m² bez realitkyGrygovská, Velký Týnec - Velký Týnec, Olomoucký kraj

Grygovská, Velký Týnec - Velký Týnec, Olomoucký kraj
Cena2 190 000 Kč

Tato nemovitost již od 9 288 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji dispozičně skvěle řešený slunný byt 2+1 v I.NP čtyřpodlažního bytového domu na okraji obce Velký Týnec. Kompletní obměnou v domě a bytě prošly rozvody vody,odpadů a elektřiny. V bytě jsou pak nové také veškeré povrchy - podlahy, omítky, dveře, SDK podhledy, obklady a dlažba. Vytápění bytu je zajištěno technologií topných fólií zabudovaných v podlaze. Dům samotný také projde významnou vizuální a technickou proměnou jak interiéru, tak exteriéru. Novou tvář díky rekonstrukci dostane společná chodba, schodiště, sklepy a kočárkárna. Ke zvýšení komfortu bydlení přispěje zateplení budovy a nová fasáda, která významně pozitivně ovlivní celkový ráz budovy. Příznivý dopad to bude mít také na úsporu při vytápění, kdy se celý dům posune do třídy energetické náročnosti s označením "C". Okna obývacího pokoje (19 m2) a ložnice (17 m2) jsou orientovány do ulice, kuchyně (19,2 m2) s jídelním koutem a balkonem jsou otočené do vnitrobloku. Ze vstupní chodby je přístupná koupena a oddělená toaleta. K bytu náleží prostorný sklep (6,6 m2) v přízemí domu a možnost zakoupit parkovací stání přímo za domem. Byt je nyní družstevní s jistotou převodu nejpozději do 1 roku do OV a s možností financovat koupi hypotečním úvěrem.

Dům se nachází na klidném okraji obce s několikaminutovou dostupností autem na dálnici, do nedalekého nákupního centra Olympie a potažmo i do Olomouce. Je to ideální místo k žití pro ty, co hledají klid, ale zároveň chtějí mít v dosahu veškeré kulturní, sportovní a komerční zázemí velkého města.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu489053
Dispozice2+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha76
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.