Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej nebytového prostoru • 19500 m² bez realitkyMládežnická, Mšené-lázně - Mšené-lázně, Ústecký kraj

Mládežnická, Mšené-lázně - Mšené-lázně, Ústecký kraj
Cena12 000 000 Kč

Tato nemovitost již od 51 770 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Jedinečná investiční příležitost v lázeňské obci nedaleko Prahy!

Vhodnému investorovi nabízíme větší perspektivní areál (19.500 m2) s nemovitostmi k rekonstrukci v lázeňské obci Mšené-lázně, cca 45 km od dobře dostupné Prahy.

Původním záměrem vlastníka bylo zřízení netradičního senior centra a rozšíření ubytovacích kapacit pro známé místní Lázně Mšené (s historií od roku 1796, nyní zaměřené na léčbu pohybového aparátu, stejně jako na odpočinek aktivních lidí). Budoucí provoz celého areálu je možné na lázeňský provoz navázat. V lázních lze také využít velkokapacitní kuchyň a prádelnu, případně další služby, pro zajištění budoucího provozu.

Bývalý areál učňovského střediska se skládá z několika samostatných přízemních nepodsklepených objektů, v minulosti využívaných pro ubytování, pro stravování, dále jako učebny, dílny, kanceláře a garáže. Součástí je i bývalé žákovské sportoviště (běžecký ovál, tenisový kurt atd.).

Jeden objekt je v současné době po částečné rekonstrukci (el. kotelna s ohřevem vody, plastová okna, koberce a kompletní vnitřní hotelové vybavení pokojů) využíván jako ubytovna s kapacitou až 29 lůžek v celkem 11 pokojích (od jednolůžka až po studio pro 2 x 3 osoby).

U sousedního obdobného objektu byla započata rekonstrukce na stavební povolení (výměna oken a zahájena montáž vnitřních rozvodů).

Některé z dalších objektů jsou v původním stavu, staticky neporušené, a krátkodobě pronajaty na garáže a sklady.

Plochy mezi objekty jsou z velké části zpevněné s asfaltovým nebo betonovým povrchem. Tyto plochy jsou doplněné vzrostlou zelení. Celý areál je uzavřený a oplocený s třemi vjezdy. To umožňuje areál využívat pro různé účely a případně oddělit jednotlivé provozy.

Územní plán obce umožňuje poměrně rozsáhlé funkční využití občanského vybavení.

Mšené-lázně leží v krásném prostředí a jsou velmi dobře dopravně dostupné z rychlostní komunikace R7, cca 45 km od Prahy, případně autobusem z Litoměřic, Mělníka nebo Roudnice nad Labem.

Areál poskytuje širokou škálu možného využití. Pro projekt ubytovacího centra nejen pro Seniory hovoří jasně možnost spolupráce s místními lázněmi při zajišťování ubytování, léčebné péče a stravování, zaměření obce, ve které má péče o zdraví více než 200-letou historii, klid v regionu bez průmyslu, historické i přírodní památky v okolí, absence větší kapacity volných lůžek tohoto typu v regionu atd.

Celková užitná plocha 3.000 m2, výměra pozemků 19.500 m2…

Cena a možnosti spolupráce k jednání.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu489097
DispoziceOstatní
Podlaží3
Typ budovyOstatní
Plocha19 500
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.