Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 103 m² bez realitkyDlážděná, Praha - Nové Město

Dlážděná, Praha - Nové Město
Cena0 Kč


Byt 3+kk se dvěma balkony - 5 m2 a 3,9 m2, v Paláci Dlážděná. K bytu náleží sklepní kóje. Orientace bytu je na východní a jižní stranu. Cena bytu je vč. 15 % DPH.

Luxus, elegance, přepych a výjimečnost. To budou slova, která vás budou napadat pokaždé, když vstoupíte do Paláce Dlážděná. Samotný dům v Dlážděné pochází ze sedmdesátých let 19. století a byl postaven dle plánů architekta Václava Sigmunda. Palác Dlážděná nabídne 35 bytů a 7 komerčních prostor, vhodných např. pro kavárnu či showroom.

U domu bude provedena citlivá rekonstrukce, kdy bude zachován celkový výraz uličního průčelí, které je typickým příkladem novorenesanční architektury.

Byty budou dispozičně řešeny jako 1+kk až 5+kk. Pro snazší obslužnost rezidentů bude v domě nový výtah.

Skutečnou oázu klidu v pulsujícím srdci hlavního města můžete okusit ve zrekonstruovaném dvorním traktu, který bude obklopen vzrostlou zelení i přízemní květenou.

Lokalizace domu dokonale splňuje nároky pro aktivní život ve velkoměstě. Ulice Dlážděná přímo navazuje na ulici Hybernskou, vedoucí k Prašné bráně a nákupnímu bulváru Na Příkopě. Během několika minut se dostanete na Náměstí Republiky či Václavské náměstí, jedny z tepen pražské městské dopravy. Budete-li chtít si odpočinout mimo město, není jednodušší cesty, než cestovat vlakem například z Masarykova nádraží, které leží přímo přes ulici. Do deseti minut se dostanete i na Hlavní nádraží, což ocení především ti, kteří mají rádi výlety do přírody.

Ve fotogalerii naleznete vizualizaci budoucího stavu a fotky vzorového bytu. Info o ceně v kanceláři.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu489143
Dispozice3+kk
Podlaží5
Typ budovyCihla
Plocha103
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.