Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 3+1 • 65 m² bez realitkyKmochova, Olomouc - Nová Ulice, Olomoucký kraj

Kmochova, Olomouc - Nová Ulice, Olomoucký kraj
Měsíční nájemné11 000 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč
+ Vratná kauce26 000 Kč


Nově zrekonstruovaný byt 3+1/L o rozloze 65 m2 ve 4.patře panelového domu. Byt má novou kuchyňskou linku, plynový sporák, ve všech místnostech plovoucí podlahu, zděnou koupelnu s vanou a oddělené WC, dva samostatné pokoje jsou přístupné z chodby a třetí pokoj z kuchyně. K pronájmu náleží sklep v suterénu domu.

Dům je po celkové rekonstrukci zateplení fasády, plastová okna, dva nové výtahy. V okolí se nachází kompletní občanská vybavenost (školy, školky, pošta, nákupní středisko, atp.) včetně možnosti parkovat před domem. Výborná dopravní dostupnost MHD - 50m autobusové zastávky Jílová a Stupkova.

Složení vratné kauce 26tis.Kč. Převod elektřiny a plynu na nájemníka. K nastěhování ihned. Prohlídky jsou možné od 30.10.2019 od 15hod a dále. K Vaší poptávce napište počet osob a požadované datum nastěhování. Děkuji

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu489216
Dispozice3+1
Dostupné od1. 11. 2019
VlastnictvíOsobní
PENBC
Plocha65
VybavenoNevybaveno
Podlaží4
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.