Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 4+kk • 97 m² bez realitkyValečovská, Praha - Prosek

Valečovská, Praha - ProsekVybaveno
Cena10 200 000 Kč

Tato nemovitost již od 43 258 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám do osobního vlastnictví velmi vzdušný slunný byt 4+kk s výbornou dispozicí v Praze 9 na Proseku. Nadstandardní rodinné bydlení ve viladomu uprostřed parkově upravené zeleně. Celková výměra 97,5m2. Samostatný byt na patře, nízká koncentrace obyvatel v rámci bytového projektu.

Byt poskytuje výhled na pražské panoráma. Projekt Na Vyhlídce získal cenu „Best of reality 2008“ za maximální využití potenciálu dané lokality. Kvalitní hliníková okna a předokenní žaluzie odlišují tento byt od standardní stavební produkce.

Tichý, nerušený kout na starém Proseku v blízkosti památkově chráněného kostela svatého Václava. Ač vzdálen od hluku dopravy, je výjimečný projekt „Na Vyhlídce“ umístěn do dochozí vzdálenosti sedmi minut od stanice metra Prosek, navíc přímo před domem se nachází zastávka autobusu. Soukromý parčík se vzrostlými stromy a dětské hřiště ve vnitrobloku nabízejí příjemnou relaxaci.

Byt je kompletně vybaven elegantním funkčním nábytkem. Vstupní hala bytu umožňuje vstup do všech pokojů: obývacího pokoje s kuchyňským koutem a tří ložnic, z nichž jedna disponuje en-suite koupelnou a balkonkem. Kuchyňská linka je vybavena spotřebiči Miele (kávovar, nahřívací pult na talíře, myčka, konvektomat s parní troubou). Součástí bytu jsou např. také šatní skříně a nábytek navržený a vyrobený na zakázku. Ve všech pokojích se nacházejí dubové podlahy, v chodbě a koupelnách dlažba. Byt disponuje dvěma koupelnami a dále samostatným WC.

Bezprostřední okolí poskytuje veškerou občanskou vybavenost: základní škola v dochozí vzdálenosti tří minut, mateřská škola ve vzdálenosti pěti minut, Gymnázium Špitálská, Českolipská a PORG Libeň v krátké dojezdové vzdálenosti, obchodní centrum Billa, Poliklinika Prosek, bazén v hotelu Duo, aquacentrum Šutka, sportovní areál Sportcentrum Prosek s běžeckou dráhou a tenisovými kurty tři minuty chůze od domu, obchodní centrum Fénix a OC Letňany v dosahu, pro gurmánské zážitky restaurace Prosecco a restaurace Svatojánský dvůr. Jizerské hory, nejčistší hry v České republice, pro jednodenní víkendové výlety ve vzdálenosti hodiny jízdy autem. Cyklostezka u Vltavy v dosahu pěti minut jízdy na kole. Navíc v blízkém okolí i mezinárodní školy: Meridian International School in Prague vzdálena tři zastávky autobusem, The English College in Prague dvě zastávky jízdy autobusem.

Třetí nadzemní podlaží ze čtyř. Součástí bytu je terasa o výměře 7,5 m2, balkon o výměře 2,6 m2 a sklep 4,2 m2. Byt má okna umístěna na všechny světové strany Garážové stání v podzemní garáži a zděný sklep součástí ceny. Prodej do osobního vlastnictví.

Byt připraven k nastěhování od 1. ledna 2018.

Realitní kanceláře nekontaktovat, děkuji.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu489612
Dispozice4+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha97
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.