Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 55 m² bez realitkyBiskupcova, Praha - Žižkov

Určeno ke spolubydlení
Biskupcova, Praha - ŽižkovVybaveno
Měsíční nájemné5 500 Kč

+ Poplatky za služby1 500 Kč
+ Vratná kauce7 000 Kč


Nabízím k pronájmu od 14.10.2017 samostatný pokoj (~20m2) pouze pro 1 osobu bez domácích zvířat v zrekonstruovaném prostorném bytě 2+kk v Praze 3. Byt je uzpůsoben pro sdílené bydlení pro dvě osoby, je plně vybaven včetně zařízené koupelny s pračkou a take plně vybavenou kuchyní. K dispozici jsou také internet a případně televize. Dům je vybaven výtahem. V blízkosti pěti minut několik parků: Vitkov, Parukářka, Krejcarek, a Židovské pece a rovněž Kino Aero.

Skvělá dopravní dostupnost - velmi dobré spojení s centrem autobusem i tramvají (jen několik zastávek na Václavské náměstí, na Florenc, atd.), nedaleko jsou zastávky metra tras A a B. Zastávky tramvaje a autobusu jsou jenom dvě minuty chůze od domu.

Nájemné činí 5.500Kč za měsíc a 1.000Kč za měsíc za energie (plyn a elektřina). Poplatky (služby) za osobu 500 Kč měsíčně. Je požadováno složení kauce ve výši jednoho měsíčního nájemného.

V případě zájmu kontaktujte vlastníka na: +420 777 310 820.

Spacious room for rent for 1 person only (with no pets) as of 14.10.2017 in a nice and bright 2+kk flat in Prague 3, sharing with one other person. The flat is renovated and fully-furnished, with hardwood/tile floors, complete kitchen with microwave, full bathroom, washing machine, internet and television. The available bedroom is roughly 20m2 in size, and includes a wardrobe, shelving & desk/work area. The building does have an elevator, & several parks are within a 5-minute walk - Vitkov, Parukářka, Krejcarek, a Židovské pece - as is Kino Aero.

Transportation connections are excellent – various tram and bus lines run directly to the city center, only 10 minutes away (Wenceslas Square, Florenc, I.P.Pavlova etc.), and metro lines A and B are each only two stops by tram. Better still, the bus & tram stops are only two minutes away by foot.

The Rent is CZK 5,500 per month plus CZK 1,000 per month for utilities. In addition, there is a monthly fee of CZK 500 per person to cover the cost of all other services (water, garbage etc.). A returnable security deposit is required

For more info or to view the flat, call Jan at 777 310 820.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu489701
Dispozice2+kk
Podlaží4
Typ budovyCihla
Užitná plocha55
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.