Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+kk • 62 m² bez realitkyKuldova, Brno - Zábrdovice, Jihomoravský kraj

Rezervováno
Kuldova, Brno - Zábrdovice, Jihomoravský krajVybaveno
Cena3 190 000 Kč

Tato nemovitost již od 13 529 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Útulný byt v centru Brna ve vyvýšeném přízemí. V roce 2015 prošel rekonstrukcí - rozvody vody (nový vodoměr v bytě), rozvody odpadů a elektřiny, nová koupelna, záchod a chodba s podlahovým vytápěním, v obýváku nová kuchyň včetně spotřebičů (indukční deska, trouba, myčka, lednička s mrazákem). V obýváku a ložnici podlaha zachována - původní parkety (přebroušeny a nalakovány). Podlaha v dětském pokoji dřevěná s PVC na povrchu. Nové dveře včetně obložek, nové vstupní bezpečnostní dveře, nové omítky v celém bytě a nová plastová okna (trojsklo). Topení v jednotlivých pokojích je řešeno akumulačními přímotopy. K bytu patří sklepní kóje (bohužel zatím není v dobrém stavu) a společný prostor za domem ve vnitrobloku. Ve vnitrobloku je i zahrada, která zatím patří bývalému majiteli domu (bude se jednat o odkoupení SVJ, tak aby byla společným majetkem vlastníků). Dům je před rekonstrukcí, ale již má novou střechu, kde je podkrovní byt. Ostatní byty v osobním vlastnictví. Měsíční náklady: SVJ fond oprav - 1200,-Kč, voda 500,-Kč/os, energie - pouze elektřina cca 3000,-Kč. V domě je vedený vysokorychlostní internet.

Preferuji zájemce, kteří budou mít byt jako investici. Ideální doba ve které by jsme byli v nájmu je cca rok. Nájemné bychom vyřešili formou slevy z kupní ceny. K ceně je nutno připočítat náklady na právní servis (20-30tis.Kč)

Bydlí se nám tady skvěle. Výhled ze všech oken je do zeleně, před domem park, 20m od vchodu večerka, 300m kauflad, naproti restaurace v létě se zahrádkou, ZŠ 200m, mateřské školy v okolí. MHD 30m zastávka Kuldova (tram 2,3) do centra 10min, pěšky 15-20min. Nečekejte designově dokonalý (chladný/neútulný) byt. Zařídili jsme si ho podle vlastních představ a finančních možností tak, aby jsme si vytvořili útulný domov.

Důvodem prodeje je rekonstrukce/stavba nového domu mimo Brno.

Prohlídky téměř kdykoliv.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu489972
Dispozice3+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha62
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.