Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+kk • 61 m² bez realitkyNa Horizontu, Králův Dvůr - Králův Dvůr, Středočeský kraj

Na Horizontu, Králův Dvůr - Králův Dvůr, Středočeský krajVybaveno
Cena2 990 000 Kč

Tato nemovitost již od 12 680 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji byt 2+kk/terasa/sklep/parkovací stání o velikosti 43m2 (byt) + 18,10m2 (terasa) +2,20m2 (sklepní kóje) + až dvě parkovací stání pod střechou. Z obou pokojů je vchod na zastřešenou terasu, orientace bytu V/J/Z s krásným výhledem do okolní krajiny. Dům je orientován do kopce, byt se nachází v posledním patře a je v něm naprosté soukromí vč.terasy. WC je oddělené s umyvadlem, koupelna s vanou a prostorem pro pračku. V bytě je vestavěná skříň v předsíni i v ložnici, kuchyň je vybavená vč. vestavěných spotřebičů – lednice, mrazák, el.trouba, mikrovlnná trouba, myčka, digestoř, indukční deska. Na všech oknech jsou vnitřní žaluzie, byt je velmi příjemný a světlý. V zimě teplý a v létě chladný, i když je to poslední patro.

K prodeji se nabízí také parkovací stání přímo v domě, které je v ceně bytu. V domě je výtah, sklepní kóje je v 1.patře na zámek, dveře do sklepů jsou také uzamykatelné. Pouze jeden soused na patře. V domě jsou většinou mladší rodiny.

Dopravní dostupnost – 5 min z dálnice D5, 5min pěšky na autobus, autobusem možno i na vlakové nádraží Beroun, autem cca 15min na metro Zličín. Veškerá občanská vybavenost v místě bydliště – Lidl, Albert, Billa, Penny Market, OBI, DM drogerie, lékárny, nemocnice, školky, školy – 5min pěšky anglická školka a škola. Beroun je moc příjemné místo na klidné bydlení. Velmi doporučuji.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu490018
Dispozice2+kk
Podlaží6
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha61
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.