Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 52 m² bez realitkyV Zahrádkách, Praha - Žižkov

V Zahrádkách, Praha - ŽižkovVybaveno
Měsíční nájemné15 000 Kč

+ Poplatky za služby2 900 Kč
+ Vratná kauce15 000 Kč


Nabízím k pronajmu byt 2+kk v novostavbě zkolaudované v roce 2016. Celková plocha je 51,4 m2, pokoje jsou neprůchozí. Byt je navíc vybaven balkonem plochou 5 m2. Byt je kompletně zařízený a připraveny k bydlení. Byt se nachází v klidné ulice, poblíž jsou zastávky tramvaje a autobusu.

Zálohy činí 2900 korun/měsíc pro jednu osobu nebo 3200 korun/měsíc pro dvě osoby, v tom jsou zahrnuté všichni služby kromě elektřiny a Internetu/TV. Elektřina se převádí na pronajímatele, orientační zalohy jsou 700 korun mesicne. V dome jsou přístupné služby Internetu/TV od O2 a UPC. Dům má vytah a bezbariérový přístup. Ústřední vytápění.

K bytu patří sklep plochou 3 m2. Existuje možnost pronajmout si parkovací stání v podzemní garáži, orientační cena je 1200 korun/měsíc.

Jako majitel bych rad pronajal byt pracujicim lidem bez zvířat. Byt neni vhodny pro spolubydleni.

Offering for rent a 2+kk apartment in a brand new building, built in the year 2016. Total area is 51.4 m2, both rooms are non-walkthrough. The apartment also has a 5 m2 balcony. The apartment is completely furnished and ready for you to move in. All furniture was purchased in Ikea in 2017.

Monthly utility fees are 2900 (for one person) or 3200 (for two people), this includes everything except electricity and Internet/TV. Electricity will be paid separately by the tenant, costing approximately 700 extra per month. The house is connected to O2 and UPC Internet/TV providers. The house has an elevator and is accessible for wheelchairs. Central heating.

The apartment also has a 3m2 cellar. In addition you may rent a parking spot in the garage, approximate price is 1200/month.

As an owner I would prefer to rent out the flat to an employed tenant without pets. The apartment is not suitable for flat sharing.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu490160
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 12. 2019
Podlaží3
Typ budovyPanel
StáříDo 10 let
ProvedeníStandardní
Užitná plocha52
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
VytápěníVzdálené

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.