Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 25 m² bez realitkySlovinská, Praha - Vršovice

Slovinská, Praha - VršoviceČástečně vybaveno
Měsíční nájemné9 500 Kč

+ Poplatky za služby2 100 Kč
+ Vratná kauce15 000 Kč


Česky (English below):

Pronajmu krásný byt 1+kk po nákladné rekonstrukci v lukrativní lokalitě o velikosti 25 m2. Vše nové (koupelna, kuchyň, elektřina, zdi, podlahy, dřevěná euro-okna, velká vestavěná skříň atd.). Byt je umístěný v přízemí s orientací do vnitrobloku (žádný hluk, dostatek světla) v rámci velmi udržovaného cihlového domu, který se nachází na pomezí Vršovic a Vinohrad. Výborná dopravní dostupnost, bus 1 min. pěšky od domu, tram 3 min pěšky od domu (např. I. P. Pavlova následně 10 min).

Dominantou obývacího pokoje je rozměrná vestavěná skříň. Nová separátní kuchyňka včetně lednice, trouby a elektrické sklokeramické desky. V koupelně vana se zatahovací zástěnou, záchod, pračka a velké umyvadlo se zrcadlem. Topení přes vafky a ohřev vody přes bojler. Na poslední fotce je byt včetně 3ks vybavení (postel, gauč, stůl) předchozím nájemníkem, který lze při nastěhování za menší poplatek odkoupit nebo si vzít vlastní.

Nájem 9 500 Kč + fixní poplatky VČETNĚ INTERNETU OD UPC, vody atd.: 2 100 Kč. Zbývající položky energie (tedy elektřina a plyn) dle spotřeby, ca. 1 000 Kč.

Vratná jistota 15 000 Kč. Byt je volný ihned a je vhodný zejména pro jednotlivce nebo případně páry, kteří nepotřebují příliš prostoru a mají rádi čistotu a klid. Preferuji dlouhodobější pronájem, také prosím bez zvířat.

English:

I offer this newly reconstructed furnished 1+kk flat in a well-located house between in Vršovice close to Vinohrady, for long term living, i.e. 1 year +.

- Cozy flat with 25 m2, location with numerous tram and bus stops in very short walking distance, close to Flora or I.P. Pavlova and many other central places

- One last picture with optional bedroom furniture components (bed, sofa, table – these can stay from previous tenant or brought your own). All the rest stays, such as really huge built-in wardrobe, fully furnished separated kitchen (microwave, cooker, fridge) and bathroom appliances (washing machine)

- Clean and quiet place, window to interior of house on ground floor (no main street with cars etc.)

- Looking for a nice person without animals, ideally 1 person or a couple

* Price information: monthly rent 9.500 CZK + 2.100 CZK utilities (all incl. such as water, electricity, gas and even UPC INTERNET). Consumption of gas and electricity separately (appx. 1 000 CZK)

One-time deposit: 15.000 CZK

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu490289
Dispozice1+kk
Dostupné od1. 4. 2020
Typ budovyCihla
RekonstrukceKompletní
Plocha25
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
VytápěníOstatní
ProvedeníLuxusní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.