Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 64 m² bez realitkyNa Císařce, Praha - Smíchov

Na Císařce, Praha - Smíchov
Měsíční nájemné20 000 Kč

+ Poplatky za služby4 500 Kč
+ Vratná kauce40 000 Kč


Krásný, slunný byt v novostavbě 2+kk 64,1m2 + balkon 6,3m2 + podzemní garážové stání. Celý areál je střežen ostrahou. Byt se nachází v 2. patře (z jedné strany 2. NP, z druhé strany přízemí - dům je v kopci) v exklusivní lokalitě v blízkosti vyhledávaného parku Ladronka. V bytě je prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem, jedna ložnice, koupelna (8 m2) s vanou a WC (pračka a skříňka na toaletní potřeby), praktická chodba s velkou vestavěnou skříní a komora (s úložnými policemi). Kuchyňská linka je kompletně vybavená spotřebiči (elektrickou troubou se sporákem, myčkou nádobí, chladničkou a mrazákem). Obývací pokoj (30 m2) není vybaven nábytkem a je z něj vstup na balkon. Ložnice (13 m2) není vybavena nábytkem a okno ložnice je chráněno venkovní mechanickou roletou (okno je na úrovni chodníku).

Současný nájemce nabízí k odprodeji nábytek v původní hodnotě 54 tis. Kč, nyní za 25 tis. Kč a to: TV stolek 3 kusy nábytku, konferenční stolek, jídelní stůl + 6x židle, velkou šatní skříň v ložnici, menší komodu, postel vč. 2 roštů (velikost 80x200cm), 2x noční stolek, lavice do chodby a koberec v chodbě na obuv. Všechny věci jsou max. 2 roky staré a jsou vidět na fotografiích.

Dům je velice klidný, čistý a bezpečný. Z balkónu je příjemný výhled do zeleně. V areálu je dětské hřiště. V blízkosti je přírodní park Skalka. Výborná dopravní dostupnost MHD s přímým spojením na nedaleká metra Motol a Anděl. Kompletní občanská vybavenost v místě: školka, škola, relaxační centrum s bazénem, zdravotnická zařízení, restaurace... Nabízíme dlouhodobý pronájem. Bez domácích mazlíčků. Preferujeme nekuřáky. Byt je volný od srpna 2019.

Prohlídky možné po předchozí domluvě.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu490308
Dispozice2+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha64
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBC

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.