Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 63 m² bez realitkyulice Kloboučnická, Praha - Nusle

ulice Kloboučnická, Praha - NusleČástečně vybaveno
Cena5 750 000 Kč

Tato nemovitost již od 24 385 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodej zařízeného bytu 3+kk s terasou 14 m2

Byt se nachází v posledním patře v půdní vestavbě z roku 2009 a je zařízen vestavným nábytkem na míru. V bytě se nachází chodba se šatní skříní, samostatná toaleta, koupelna s vanou, jedna ložnice se šatnou, další ložnice/ pracovna a obývací pokoj s kuchyňským koutem. Atypická dispozice 2+kk/3+kk. Terasa je přístupná z hlavního obytného prostoru díky velkým francouzským oknům. Výhled na Vinohrady.

Podlahová plocha bytu je 63,4 m2. K bytu navíc patří terasa 14 m2 a sklep 2 m2. Byt je zabezpečen alarmem, má vlastní elektrický kotel a bojler na ohřev teplé vody. Náklady na provoz jsou velmi nízké. K bytu náleží sklep. Dům má výtah, opravenou fasádu do vnitrobloku a je v udržovaném stavu. Nabízíme i pronájem parkovacího stání ve vedlejší ulici.

Ve vnitrobloku je malá zahrádka pro obyvatele domu, možnost posezení, dětské pískoviště a houpačka.

Výborná dopravní dostupnost do centra, v okolí dostatek parků, obchodů, nedaleko Vršovické nádraží a v budoucnu i metro na Náměstí bratří Synků. Tram 6,7,11,14,18, autobus 124,139,188,196, 5 minut metro Pankrác, 9 minut I.P Pavlova nebo Muzeum. Vlaková zastávka Praha-Vršovice.

Beautiful flat 3+kk with a terrace.

We offer a partly furnished apartment with beautiful open views towards Vinohrady vineyards. The flat from 2009 is situated in the last floor and is equipped with built-in furniture designed by architect. The flat has a small corridor with built-in wardrobe, toilet, bathroom, living room with kitchen, 1 bedroom with cloakroom, 1 bedroom/ study room. The terrace is accessible straight from the living room. The flat is secured by electronic security system, has own electrical heating and water heating system. Floor area 63,4 m2 + 14 m2 terrace + cellar 2 m2 in a basement.

In a back courtyard is situated a small garden with playground for children.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu490338
Dispozice3+kk
Podlaží6
Typ budovyCihla
Užitná plocha63
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.