Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 4+kk • 109 m² bez realitkyKřepice - Křepice u Hustopečí, Jihomoravský kraj

Křepice - Křepice u Hustopečí, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Cena6 100 000 Kč

Tato nemovitost již od 25 870 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím prodej příjemného nadstandardního rodinného domu s krásném výhledem o rozloze 109,1 m2 včetně terasy o rozloze 10,9 m2. (4kk plus technická místnost, koupelna a wc, úložní prostor na půdě), který byl kolaudován roce 2015. Na zahradě stojí obytný zahradní domek o velikost 1kk s pergolou (16m2, podlaha dřevěná a nadstandardní koupelna s místem pro infra saunu). Dům - Kuchyně, obývací stěna, dřevěný strop, vestavěná skříň ve vchodu i koupelnová skříň na míru firmou Kondesign. V celém domě italská dlažba Marazzi. Kvalitní značkové batérie a sanita (Hansa, Laufen). Vytápění podlahové plus krb na dřevo v obývacím pokoji. Okna (Eurookna IV 92 s trojsklem) i vchodové dveře s bezpečnostním zámkem jsou dřevěné od firmy Pražák Milotice, interiérové dveře na míru z masivu od firmy Loprais Vracov. Dům napojen na domácí čističku vod (vhodnou pro trvale žijící 4-6 osob) . Celková velikost pozemku 626 m2. Třída energetické náročnosti B. Realitní kanceláře prosím nevolejte.

I am offering for sale a new lovely above standard house with a beautiful view. It has a floor area of 109.1 m2, including a terrace of 10.9 m2. (3 bedroom house with a storage room, bathroom and toilet, additional storage space in the attic) and was completed in 2015. In the garden you can find a small guesthouse with a living/sleeping area and a bathroom with a covered terrace outside (16m2, wooden floor with an above standard bathroom and a place set aside for an infra sauna). House - The kitchen, storage wall, wooden ceiling, entry hall wardrobe were all made to measure by the company Kondesign. The whole house has Italian Marazzi tiles. High quality taps and shower heads from Hansa and Laufen. Underfloor heating and a wood fireplace in the living room. Windows (Eurowindows IV 92 with triple glazing) and the front door including special security lock are all wooden and from the company Prazak Milotice, the solid wood interior doors were made to order by Loprais Vracov. The house is connected to a water purifier (suitable for permanent residence of 4 to 6 people). The total size of the plot is 626 m2. Energy category B. Estate Agents - please don't call.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu490387
Dispozice4+kk
Podlaží1
Typ budovyOstatní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha109
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.