Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 64 m² bez realitkyWolkerova, Frýdlant nad Ostravicí - Frýdlant nad Ostravicí, Moravskoslezský kraj

Wolkerova, Frýdlant nad Ostravicí - Frýdlant nad Ostravicí, Moravskoslezský kraj
Cena1 700 000 Kč

Tato nemovitost již od 7 210 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám byt 3+1 + lodžie a 2 sklepy v srdci Beskyd v klidné části Frýdlantu nad Ostravicí.

Byt je v osobním vlastnictví, bez břemen, k okamžitému nastěhování. Nachází se ve 3. patře částečně zděného domu bez výtahu. Dům prošel rekonstrukcí, má nové rozvody, je zateplen. SV NENI zatíženo bankovním úvěrem! K bytu náleží 2 sklepy, vhodne k ulozeni kol i lyzi. Možnost záhonu na společném prostoru za domem. V domě fungují společně prostory - sušárna, kocarkarna, místnost pro větší vybavení.

Byt 3+1 se nachazi ve 3. poschodi, ktere babicka s dedou s radosti vybihali. Za hlavními dveřmi se nachází chodba s vestavěnou skříní a policemi. Z chodby vedou dveře do koupelny a odděleného WC. Koupelna je vybavena masážním sprchovým koutem, drobným umyvadlem a skrinkami (před rekonstrukcí zde byla vana). Z chodby vedou dveře do hlavní místnosti, která je jediná průchozí. Z hlavní místnosti pak vcházíte do prostorneho pokoje s krásným výhledem na Ondrejnik. Z tohoto pokoje vcházíte do zasklene lodžie, kterou lze celoročně užívat jako další prostor. Z hlavní průchozí místnosti je vstup do menšího pokoje a do kuchyně. Výhled z těchto místnosti je orientován na Lysou horu. Kuchyň je původní (zachovalá Mora, nový je plynový sporak s el. troubou. Pračka a lednice bývala v kuchyni. V kuchyni je původní lino. V obytných místnostech parkety - dubová vliska. Předsíň, koupelna a WC - dlažba. V průchozí místnosti je vestavěná skříň. Byt je světlý, příjemný, v klidném prostředí a s dobrými sousedy. Babicka byla oblibena mezi detmi a deda travil mnoho let horskou sluzbou, i proto je byt utulny a skyta krasne vyhledy. Topeni je dalkove ustredni. Sluzby jsou do 4000,- mesicne + el. a plyn. Důsledně žádám realitní kanceláře, aby mě nekontaktovali! Inzerát je určen pro přímé zájemce. V ceně je zahrnutý právní servis spojený s prodejem.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu490414
Dispozice3+1
Podlaží3
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha64
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.