Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+kk • 42 m² bez realitkyMlýnská, Brno - Trnitá, Jihomoravský kraj

Mlýnská, Brno - Trnitá, Jihomoravský krajMHD 2 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah • Sklep 5 m²
Měsíční nájemné17 000 Kč

+ Poplatky za služby2 200 Kč
+ Poplatky za energie1 800 Kč
+ Vratná kauce30 000 Kč


Foreigners welcome. See english descriptions below.

___

Byt je k dispozici od 1. 2. 2024 a je pronajímaný zcela vybavený. Fotografie jsou aktuální a odpovídají realitě. Přijďte se přesvědčit na prohlídku.

Pronajmu klimatizovaný, plně vybavený byt 2+kk v novostavbě domu Millhouse z dílny ateliéru Chybik+Kristof Architekti, na rohu ul. Mlýnská. Klimatizovaný byt je vhodný pro 2 osoby, má 3 výrazná okna s ditermálními skly (1x s orientací na východ, 2x na jih) s automatickými roletami na každém okně a nachází ve 2. NP s výtahem, s bezproblémovým parkováním hned naproti. Součástí je sklepní kóje 5 m2. Do Vaňkovky je to 5 minut, zastávka Masná (tram) je za rohem a Hladíkova (bus) taktéž.

V obyvacím pokoji propojeném s kuchyní, je k dispozici dvoumístná sedací souprava, 2x konferenční stolek, televizní stolek, 50” televize LG a velmi tichá klimatizace pro letní dny s možností ovládání přes internet. Moderní kuchyně je vybavena indukčním vařičem, elektrickou troubou, mikrovlnnou troubou, lednici s mrazákem, varnou konvicí, velkým granitovým dřezem s baterií a spoustou úložného prostoru. Součástí je též jídelní stůl a 2 židle. Součástí obývacího prostoru je gauč, 2 konferenční stolky a žlutý ušák. Navazující ložnice obsahuje dvoulůžko s matracemi, velkou osvětlenou skříň a malý stolek (pracovní / líčící) se stoličkou. Koupelna je vybavena sprchovým koutem, wc a pračkou.

Poplatky k ceně cca 4 tis. Kč při dvou osobách v bytě (elektřina 1800 Kč, centrální vytápění 1400 Kč, voda 800 Kč), vyúčtované dle skutečné spotřeby, vracíme v plné výši. Kauci je možné uhradit na 2x, tj. 15 tis. při rezervaci a 15 tis. s dalším měsícem.

V bytě je k dispozici internetové připojení (optika), za příplatek dle tarifu operátora.

The apartment is available from February 1, 2024 and is rented fully furnished. The photos are current and correspond to reality. Come for a tour.

For rent is an air-conditioned, fully equipped apartment 2 + kk in the brand-new house named Millhouse from the czech designer's studio Chybik + Kristof Architekti. Fully air-conditioned apartment, just for 2 people, has 3 distinctive windows with dithermal glass (1x facing east, 2x south) with automatic blinds in each rooms and is located on the 2nd floor with an elevator. It includes a safe cellar of 5 m2. It is 5 minutes to Vaňkovka, Masná (tram) stop is around the corner and Hladíkova (bus) as well.

In the living room connected to the kitchen, there is a double sofa bed, 2 coffee tables, TV table, 50 ”LG TV and very quiet air conditioning for summer days with control over internet. The modern kitchen is equipped with an induction cooker, electric oven, microwave, refrigerator with freezer, kettle, large granite sink with faucet and plenty of storage space. There is also a dining table and 2 chairs, sofa and yellow chair. The adjoining bedroom has a double bed with mattresses, a large lighted wardrobe and a small table (work / matching) with a chair. The bathroom is equipped with a shower, toilet and washing machine.

Additional fees of approx. 4000 CZK for two persons in the flat (energy, heating, water). I return overpayments in full. The deposit can be paid twice, ie 15 thousand, when booking and 15 thousand with another month.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu490479
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 2. 2024
Podlaží2
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
ProvedeníLuxusní
Užitná plocha42
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
VytápěníVzdálené

Co tato nemovitost nabízí?

Sklep 5 m²
MHD 2 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDMasná
🚶 168 m (2 min)
PoštaBrno 2
🚘 1 985 m (6 min)
ObchodŽabka
🚶 240 m (3 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 502 m (6 min)
RestauraceTryzub
🚶 278 m (3 min)
LékárnaLékárna Hornmed
🚶 695 m (8 min)
ŠkolaGymnázium J.G. Mendela a ZUŠ
🚶 429 m (5 min)
Mateřská školaMŠ Křenová
🚶 332 m (4 min)
SportovištěGym & Joy
🚶 702 m (8 min)
Hřiště
🚶 335 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.