Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 65 m² bez realitkyAnny Rybníčkové, Praha - Stodůlky

Anny Rybníčkové, Praha - StodůlkyVybaveno
Měsíční nájemné16 000 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč


Pronájem bytu od přímého majitele, velmi čistý, hezký a moderní byt o rozloze 65 m2 (Byt je bez příčky, tedy 1KK, ale velikostně 65m, 2x toaleta, balkon..) s vlastní garáží v ceně, orientací JZ v ulici Anny Rybníčkové. Klidná lokalita v blízkosti centra, mhd (bus, metro).

Byt se nachází v novostavbě z roku 2008 s moderním zevnějškem i interiérem. V okolí se nachází veškerá občanská vybavenost, školy, školky, restaurace, fitness a Prokopské údolí s nepřeberným množstvím stezek pro strávení aktivního času v přírodě mezi skálami a rybníky.

Lokalita je velmi bezpečná. Před vjezdem do areálu domu se nachází závora a objekt je pod kamerovým režimem. K bytu je k dispozici garážové stání a další parkovací prostor za závorou v areálu domu.

Dostupnost do centra je ideální, autobus, metro Luka.

Lidl či moc dobrá pekárna vzdálena ca 5 minut chůze. Obchodní centrum Nové Butovice a Zličín opět v příjemném dosahu MHD.

Byt je kompletně vybaven: vestavěná skříň, komplet značkové kuchyňské vybavení (kombinovaná lednice, myčka, el.trouba, varná deska, digestoř), pračka, nábytek, kožená sedací souprava, konferenční stolek a další.. Byt je vybaven moderními dřevěnými okny s žaluziemi. Byt není v zimě absolutně náročný na vytápění.

Balkon se stolkem a židlemi ca 5m2. V bytě se nachází toaleta s umyvadlem a toaletou + ještě jedna samostatná toaleta. Možnost kabelové televize, internetu. Dřevěná plovoucí podlaha. Byt je řešen jako velmi prostorné 1KK, kde je opravdu mnoho prostoru pro dva lidi. Obývací pokoj ca 32m2, předsíň, kuchyně, toaleta, koupelna s toaletou.

Bydlení je zde velmi příjemné, útulné a moderní. K bytu je k dispozici sklep. Preferujeme dlouhodobého a slušného nájemníka, který bude respektovat velmi dobrou sousedské vztahy s dalšími nájemníky. Možnost nastěhování ideálně lede, únor max březen. Bez zvířátek prosím.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu490534
Dispozice2+kk
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
Užitná plocha65
VybavenoVybaveno
Podlaží2
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.