Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 5+kk • 120 m² bez realitkyTrocnovská, České Budějovice - České Budějovice 4, Jihočeský kraj

Trocnovská, České Budějovice - České Budějovice 4, Jihočeský krajČástečně vybaveno
Cena4 950 000 Kč

Tato nemovitost již od 20 993 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Dům stojí samostatně v zahradě, zastavěná plocha domu je 119m2, plocha zahrady je 248m2. V 80. létech proběhla celková rekonstrukce domu, byly rekonstruovány všechny sítě, byla přistavěna polovina domu, na začátku 90. let byl dům omítnut a instalována krytina (tegola originál).

Původní část domu z poloviny 20. století je postavená z plných cihel a je zateplená lignoporem. Nová přístavba z druhé poloviny 80 let 20. století je zděná z izolačních cihelných bloků 440. Podkrovní místnosti jsou zatepleny čedičovou vatou Prefizol. Dům má původní špaletová okna, která byla na míru vyrobena i do nové přístavby, vnitřní křídla jsou osazena izolačním dvojskly.

Dům je podsklepený se zvýšeným přízemím a podkrovními místnostmi. Místnosti jsou propojeny chodbou se schodištěm. Součástí je zimní zahrada s krbem tvořící propojovací prostor mezi obytnou částí a zahradou. Součástí domu je prostorná pracovna (ateliér) s knihovnou (27 m2).

Na severní straně domu se nachází přístřešek pro auta se samostatným vjezdem z ulice. Přístřešek je propojen se zahradou.

Ve sklepě se nachází oddělený ovocný a zeleninový sklípek, dílna, nevybavená sauna, kotelna a pracovna s knihovnou. Pracovna byla zřízena v roce 1996, má samostatný vchod a je vybavena podlahovým topením.

Ve zvýšeném přízemí je vchod do domu, zádveří, samostatný záchod, komora, nově zrekonstruovaná koupelna s vanou a sprchovým koutem, obytná kuchyně propojená s obývacím pokojem a ložnice. Z obývacího pokoje je prosklená stěna a vchod na zimní zahradu, z které je výstup do zahrady dvěma francouzskými okny a vstup do prostoru sauny. Obývák je vybaven krbovými kamny.

Podkroví se skládá z půdy, hostovského pokoje, samostatného záchodu a z dvou průchozích dětských ložnic (celkem 44 m2). Z jedné ložnice se vychází ven na obytnou terasu (20m2).

Dům je vytápěn ústředním topením na plyn. Topení bylo rekonstruováno v roce 2010, v roce 2015 byl osazen nový atmosférický plynový kotel. Koupelna je navíc vytápěna elektrickým podlahovým vytápěním.

K domu patří studna, z které je instalován domácí vodárnou rozvod užitkové vody do zahrady a do domu. Součástí je i venkovní ruční pumpa. Užitková voda je ohřívaná elektrickým boilerem na 200l. Upravovaná voda z městského vodovodního řadu je přivedena samostatně do prostoru kuchyně. Systém je možné přepnout plně na vodu z městského vodovodního řadu. Dům je napojen na městskou kanalizaci.

Dům stojí na východním okraji města v klidné čtvrti rodinných domů a zahrádkářských kolonií, odkud je možné se pohodlně dostat do volné krajiny. Zastávka MHD je v dosahu 5 minut chůze, centrum města je vzdáleno 30 minut chůze. Ve čtvrti je restaurace. Díky nové zanádražní silnici je místo pohodlně komunikačně napojené. Dům je zabezpečen elektronickým poplašným systémem.

Zahrada domu je upravena jako okrasná a pobytová s pergolou. Je tu i zeleninová část. Rostou zde vzrostlé ovocné stromy (4x jablka, 1x třešeň a 1x ryngle). Od sousedů je zahrada pohledově izolována porosty okrasných keřů.

Uvolnění objektu je možné v září 2018. Prohlídka objektu je možná po předchozí domluvě na telefonu

604 823 291 a nebo mailem popelapavel@seznam.cz.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu490613
Dispozice5+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha120
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBF - Velmi nehospodárná

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.