Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 75 m² bez realitkyKaštanová, Milovice - Milovice nad Labem, Středočeský kraj

Kaštanová, Milovice - Milovice nad Labem, Středočeský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné11 700 Kč

+ Poplatky za služby1 800 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Dovoluji si vám touto formou nabídnout k pronájmu byt v osobním vlastnictví s dispozicí 3+kk. Jedná se o mezonet o celkové rozloze 75 m2, v klidné části města Milovice. Byt je v dobrém stavu, okna jsou plastová, na podlahách je plovoucí podlaha a dlažba. K dispozici toaleta při vstupu do bytu a následně i s koupelnou v 1. patře v klidové zóně jednotky. Byt má rovněž samostatnou šatnu. V dosahu je veškerá občanská vybavenost (v pěší vzdálenosti obchodní centrum, škola, lékař, lékárna, vlakové nádraží - cca 5 min na vlakové nádraží, kde je zajištěna bezproblémová doprava do Prahy. Milovice - Praha (hlavní nádraží 40 min). K bytu náleží kočárkárna a za domem je dětské hřiště a park. Byt je nezařízen či dle dohody.

Cena za pronájem činí 11 700 Kč a zahrnuje poplatky za ostatní energie a internet. Plyn a elektrika bude převedena na nájemce cca 1800kč. Preferuji solventní a slušné nájemníky. Požaduji kauci ve výši 20 000 Kč. Byt bude k dispozici začátkem června 2019. V případě zájmu mě kontaktujte na přiložený e-mail.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu490625
Dispozice3+kk
Dostupné od9. 6. 2019
VlastnictvíOsobní
PENBC
Plocha75
VybavenoČástečně
Podlaží1
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.