Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 63 m² bez realitkyVeltruská, Praha - Prosek

Rezervováno
Veltruská, Praha - ProsekMHD 2 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Sklep 1,5 m² • Lodžie 7 m²
Měsíční nájemné19 000 Kč

+ Poplatky za služby5 000 Kč
+ Poplatky za energie1 100 Kč
+ Vratná kauce30 000 Kč


Pronajmu pěkný, světlý, tichý byt o dispozici 2kk a rozloze 63 m2 na Proseku. Zaujme designovým provedením, skvěle vybavenou kuchyní, množstvím zeleně v okolí a výbornou dopravní dostupností. Plocha zahrnuje zasklenou lodžii (7m2) a komoru (1m2).

Byt je umístěn ve 3. patře, orientace bytu je východ-západ. Leží v tiché zóně, s výhledem do parku ve vnitrobloku a do klidné neprůjezdné ulice Veltruská. V bytě jsou instalovány bezpečnostní protihlukové vstupní dveře, na podlaze položeny dřevěné parkety (kantovka), v chodbě a koupelně betonová stěrka.

V moderní bíle lakované kuchyni je prostorná pracovní deska (4m, dřevo) a dostatek úložných prostor včetně vysouvací jídelní skříně. Kuchyň je vybavena indukční varnou deskou, digestoří, troubou, mikrovlnkou, velkou lednicí s mrazákem a jídelním stolem. Na kuchyň přímo navazuje obývací pokoj s průchodem na zasklenou lodžii, k dispozici je sedačka, konferenční stolek a k němu ladicí skřínky. V ložnici najdete pracovní kout s knihovnou, opticky oddělené šatní skříní.

Prostorná koupelna je díky oknu osvětlena přirozeným světlem, díky čemuž vynikne kombinace šedé stěrky, dřeva a bílé malby. V prostoru oddělném příčku se nachází pračka a toaleta, ke které je zavedena přípojka vody a elektřiny pro připojení bidetové spršky nebo elektronického bidetu.

V chodbě najdete vestavěnou skříň a pohodlnou lavici s úložným prostorem na obuv. Prostor v bytě je efektivně využit díky zasunovacím interiérovým dveřím. K bytu náleží i malá komora vybavená praktickými policemi.

Dům je zateplen a po celkové rekonstrukci včetně střešní izolace a nového výtahu. Dům je spravován malým, dobře fungujícím družstvem.

Výborná dopravní dostupnost - 3 minuty pěšky na zastávku autobusu, 7 minut pěšky na stanice metra Prosek a Střížkov, 6 minut autobusem na metro Vysočanská, 15 minut do centra. Parkování před domem. Na konci ulice je hlídané parkoviště (700Kč měsíčně pro nájemníky s trvalým bydlíštěm, 900 bez), pokud bude plné, je nájemce schopný zajistit rezervované místo za cca 1500Kč měsíčně na jiném místě asi 5 minut od domu.

Veškerá občanská vybavenost dostupná do maximálně 10 minut pěšky (potraviny včetně večerky, několik restaurací, hřiště a sportoviště, venkovní posilovna, lékárna (2 min.), Alzabox, poliklinika, knihovna, pošta, bazén, rozlehlý Park přátelství s jezírkem). Přímým autobusem jsou do 10 min. dostupná nákupní centra OC Fenix na metru Vysočanská a OC Harfa na Českomoravské, padesátimetrový bazén Šutka 12 minut.

V případě zájmu nám prosím napište i od kdy a na jak dlouho podnájem plánujete a počet osob – byt je určen pouze pro dlouhodobý podnájem. Byt je nekuřácký, pro zájemce bez zvířat. Byt je k dispozici k okamžitému nastěhování.

Připojení k internetu je možné např. přes Vodafone (UPC).

We offer for rent a beautiful, bright, quiet one-bedroom apartment, ​​61 m2 on Prosek. The apartment enjoys a modern, well-equipped kitchen, plenty of greenery around and excellent accessibility by public transport. It includes a glazed loggia (7m2) and a chamber (1m2).

The apartment is located on the 4th floor, orientation of the apartment is east-west. It is located in a quiet zone overlooking a park and the quiet Veltruska Street. The apartment is in top condition, total reconstruction was done 4 years ago. The apartment has a security noise-proof entrance door and wooden parquets on the floor.

The modern white varnished kitchen has a spacious worktop (4m, wood) and plenty of storage space. The kitchen is equipped with an induction hob, hood, steam and microwave oven, dishwasher and a large fridge / freezer (3 drawers). Next to the kitchen is a living room, with passageway to the glazed loggia, a sofa, a stylish coffee table and a cupboard. In the bedroom you will find a work corner and a library, optically separated by a wardrobe.

The spacious bathroom is illuminated by the natural light thanks to a window. The washing machine and dryer space is separated by a partition wall. Another partition separates the toilet, which has an additional water and electricity connection for connecting a bidet shower or an electronic bidet. We can provide a small washing machine if needed.

In the corridor, you will find a built-in wardrobe and a bench with a shoe storage space. The space in the apartment is effectively used thanks to sliding interior doors. The apartment also has a small chamber equipped with practical shelves.

The house is insulated and after complete reconstruction including roof insulation and new lift. The house is managed by a small, well run cooperative.

Excellent transport accessibility - 3 minutes by foot to bus stop, 7 minutes by foot to Prosek and Střížkov metro stations, 6 minutes by bus to Vysočanská metro station, 15 minutes to city center. Parking possible in front of the house or on a parking place nearby.

All civic amenities are available in 10 minutes max. on foot (groceries, several restaurants, playground, outdoor gym, pharmacy (2 min.), bakery (2 min.), health center, library, post office, swimming pool). The shopping malls OC Fenix and OC Harfa ​​on the Vysočanská and Českomoravská metro stations are accessible by bus in 10 minutes, fifty-meter swimming pool Šutka is 12 minutes.

Please let us know in advance from when and for how long you plan to stay and the number of people. The apartment is non-smoking. We prefer tenants without animals. The apartment is available for immediate move.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu490672
Dispozice2+kk
Dostupné od25. 3. 2024
VlastnictvíDružstevní
PENBC
RekonstrukceKompletní
Plocha63
VybavenoČástečně
Podlaží4
Typ budovyPanel
VytápěníÚstřední

Co tato nemovitost nabízí?

Pronájem bez kauce
Sklep 1,5 m²
Výtah
Balkón
Lodžie 7 m²
MHD 2 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDSídliště Prosek
🚶 198 m (2 min)
PoštaPraha 9
🚶 571 m (7 min)
ObchodNORMA
🚶 133 m (2 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 510 m (6 min)
RestauraceSrdcovka Prosek
🚶 478 m (6 min)
LékárnaLékárna Královka
🚶 138 m (2 min)
ŠkolaSoukromá střední škola výpočetní techniky
🚶 247 m (3 min)
Mateřská školaMŠ Veltruská 560
🚶 109 m (1 min)
SportovištěTJ Střížkov
🚶 725 m (9 min)
Hřiště
🚶 42 m (1 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.