Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu • 135 m² bez realitkytřída Václava Klementa, Mladá Boleslav - Mladá Boleslav, Středočeský kraj

třída Václava Klementa, Mladá Boleslav - Mladá Boleslav, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena4 700 000 Kč

Tato nemovitost již od 19 932 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji velmi hezký, slunný a prostorný byt přímo v centru města o celkové ploše 135 m2 se zahradou.

Bytový dům se skládá ze tří podlaží, přičemž každá bytová jednotka má rozlohu celého podlaží a je orientována na východ a západ. Byt je postaven z bývalého podkroví před 18 lety, velmi dobře dispozičně řešen, při zachování všech historických prvků. Do bytu se vchází vstupní chodbou, ze které je vchod do kuchyně, 1. ložnice a centrální části bytu, která je tvořena z jídelny, obývacího pokoje, knihovny a posezení u elektrického krbu. Tyto prostory jsou částečně odděleny pouze komíny a zachovalým trámovým. Byt pokračuje další chodbou se vstupem do druhé ložnice, koupelny a šatny. Tento byt je velice zajímavým svojí otevřenou koncepcí - strop v centrální části kopíruje střechu, která dodává BJ příjemnou atmosféru a historizující prvek.

V letních měsících lze, ač přímo v centru, využívat i přilehlou zahradu osázenou vzrostlými jehličnany o rozloze 360m2. Zahrada je přístupná pouze dvěma majitelům.

Vysokorychlostní internet a televize jsou řešeny optickým vláknem.

Velký důraz je kladen na bezpečnost bytu. Soukromé schodiště je odděleno uzamykatelnou mříží, vchodové dveře do bytu jsou ocelové a vlastní byt je zabezpečen zařízením s připojením na pult centrální ochrany. Zařízení pokojů, jídelny, vestavěné knihovny a další nábytek, který byl vyroben na zakázku lze zdarma ponechat, nebo bude na přání kupujícího vystěhován. Sklepní prostory: samostatná kóje 8m2, společný prostor na ukládání sezonní autopneu a společná kolárna/kočárkárna.

V těsné blízkosti bytu se nachází nemocnice, městská knihovna, divadlo, plavecký bazén, kino, lesopark Štěpánka, rozlehlý městský park: "Výstaviště", Gymnázium Dr. Pekaře, průmyslová škola, restaurace, centrum kultury, městská doprava, atd...V přízemí domu jsou tč. nebytové prostory- advokátní kanceláře, na které bude mít majitel tohoto bytu předkupní právo v případě další privatizace.

Cena je stanovena soudním znalcem zapsaným u Krajského soudu v Hradci Králové a znalecký posudek je případnému zájemci k nahlédnutí. Právní servis,vklad vlastnického práva do katastru zajišťuje prodávající na své náklady. Dále prodávající uhradí 50% vyměřené daně z nabytí nemovitostí.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu490698
DispoziceOstatní
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha135
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.