Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 4+kk • 160 m² bez realitkyPetrovice - Petrovice u Moravského Krumlova, Jihomoravský kraj

Petrovice - Petrovice u Moravského Krumlova, Jihomoravský krajVybaveno
Cena2 300 000 Kč

Tato nemovitost již od 9 754 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Cena 2.300.000,- + 4%Daň

Soukromě nabízíme k prodeji rodinný dům po částečné rekonstrukci ihned k bydlení v obci Petrovice u Moravského Krumlova. Jedná se o patrový, rohový cihlový dům dispozice 4+kk s užitnou plochou 160m2, suterénem a s možností vybudováním podkroví a s velkým vybetonovaným dvorem(200m2), s jednou dvojgaráží a jednou 3 garáží o velikosti 60m2 fungující jako dílna, ve které je hydraulický zvedák na auta, samostatné WC, topení.

Nemovitost v minulosti nebyla nikdy využívána pro živnost, tudíž nový majitel/ka nebudou obtěžováni předchozími zákazníky. Využití např. pro autoservis, řemeslnou dílnu, kovárnu, chov koní...Okolní zázemí garáže umožňuje nadstandardní úložiště pro náhr. díly, popřípadě jiné materiály. Současný majitel je pouze automobilový nadšenec a kutil a z tohoto důvodu instalace hydraulického zvedáku v garáži. Nemovitost skýtá velmi poklidné bydlení díky pohodovým a nekonfliktním sousedům důchodového věku.

Zahrada za domem se samostatným příjezdem o velikosti 1250m2 umožňuje mimo jiné pěstování vinné révy či jiných plodin závislých na teplém podnebí zdejšího kraje.

Dům je kompletně vybaven(elektřina,voda,plyn,klimatizace,Inter net,vytápění :plyn+tuhá paliva,koupelna,WC) V obci byla nově vybudována kanalizace (rok 2016). Občanská vybavenost: MŠ, nové dětské hřiště, fotbalové hřiště, potraviny, kulturní dům. Obec Petrovice je vzdálena od Moravského Krumlova cca 2km.

Vzdálenost od Brna cca 50km. Cesta vede po rychlostních silnicích a čas strávený příjezdem do Brna je rychlejší než např. cesta z Bystrce do Slatiny, tento časový údaj několikrát osobně prověřen!

Tel:604538222, prosím RK nevolat, vaše snaha k ničemu nepovede, pouze se okrademe o čas :-)

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu490768
Dispozice4+kk
Podlaží4
Typ budovyCihla
Užitná plocha160
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.