Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 5+kk • 430 m² bez realitkyNa Kopanina, Březová-Oleško - Oleško u Zvole, Středočeský kraj

Na Kopanina, Březová-Oleško - Oleško u Zvole, Středočeský krajVybaveno
Cena9 900 000 Kč

Tato nemovitost již od 41 985 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Na základě výhradního zastoupení prodejce nabízíme ke koupi velice úsporný a velmi prostorný dvoupodlažní rodinný dům o dispozicích 5+kk a komerčního prostoru (doposud využívaného jako kadeřnictví) o podlahové ploše 430 m2, se zahradou, dvougaráží a bazénem se slanou vodou – 8x4m (celoroční využití), ve vyhledávané lokalitě Březová – Oleško v okrese Praha – západ, 11 km od jižního okraje Prahy. Dům je možno využívat jako dvougenerační. Plocha pozemku je 541 m2.

Tento dům, zkolaudovaný v roce 2011, si jeho majitel nechat postavit pro svou rodinu, čemuž odpovídá velmi vysoká kvalita provedení stavby a její úspornost. Dům je vybaven zabezpečovacím alarmovým systémem, má dvě obytná podlaží, v přízemí se nachází velká šatna, technologická místnost, velice prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem, koupelna se sprchou, WC, komora a další místnost – nebytový prostor zkolaudovaný jako kadeřnictví, s vlastním sociálním zařízením. Kuchyňský kout je vybaven moderní prostornou kuchyňskou linkou se zabudovanými spotřebiči . Z obývacího pokoje i z chodby v přízemí je vstup na velkou krytou terasu 30 m2 a zahradu. V patře domu je prostorná koupelna s vanou a dvěma umyvadly, velká ložnice s pracovnou, šatnou a koupenou s WC, umyvadlem a sprchovým koutem, tři pokoje s vlastními šatnami a dále se v patře nachází další samostatné WC s umyvadlem. Všechny místnosti jsou neprůchozí.

Úložné prostory skýtají – vestavěné šatny a 4 komory. V domě je zabudovaný vnitřní skluz na prádlo z koupelny v patře. Dům je postavený z Porothermu 44 cm a zateplený 10 cm Polystyrenem po obvodu a pěnovou izolací na půdě, na jeho střeše jsou umístěny fotovoltaické panely a vytápění je řešené vzduchovým tepelným čerpadlem, přesto vzhledem k dosavadní absenci štítku PENB uvádíme v inzerátu energetickou třídu G. K dispozici je internetové připojení zdarma. Na podlahách domu je položeno marmoleum, v koupelnách a na WC dlažba.

K domu náleží velká garáž se dvěma stáními a elektrickými výsuvnými dveřmi, další 4 parkovací místa jsou přímo v objektu, jedna brána s dálkovým ovládáním je u domu, druhý vjezd je ve spodní části zahrady. Zahrada je rovinatá a je zde umístěn bazén 8x4 m se špičkovou technologií na slanou vodu.

V obci Březová-Oleško je restaurace, dětské hřiště, několik sportovních hřišť, funguje zde pojízdná prodejna masa a uzenin, či terénní pečovatelská služba. Kompletní občanská vybavenost je v 3 km vzdáleném Vraném nad Vltavou. Lokalita skýtá velké možnosti aktivního i pasivního vyžití a volnočasových aktivit během celého roku (míčové a další sporty), procházky či cyklistické výlety do okolní přírody a lesů, ke kaňonu Vltavy nebo k soutoku Vltavy a Sázavy.

Výborná dopravní obslužnost: 1 min. pěšky od domu se nachází autobusová zastávka linky 445, kterou se lze za 7 minut dostat do Vraného nad Vltavou. V obci staví též příměstská autobusová linka 333, spojující obec Březová-Oleško se zastávkou pražského metra C Kačerov. Kupujícímu rádi zajistíme financování s nejnižším úrokem na trhu.

C případě zájmu volejte +420 602 249 931

Prosíme nevolat RK. Pokud zavolá, tak okamžitě pokládáme telefon. Děkujeme za pochopení.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu490904
Dispozice5+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha430
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBA - Mimořádně úsporná

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.