Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+kk • 51 m² bez realitkyNa Radouči, Mladá Boleslav - Mladá Boleslav, Středočeský kraj

Rezervováno
Na Radouči, Mladá Boleslav - Mladá Boleslav, Středočeský krajVybaveno
Měsíční nájemné16 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč
+ Vratná kauce30 000 Kč


Nabízím kompletně zařízený byt (v Mladé Boleslavi) v osobním vlastnictví v těsné blízkosti parku Radouč. Byt je vybaven nadstandardními prvky (markýza, bezpečnostní systém, fólie ve sklech, luxusní matrace vyrobená na míru, hvězdná galaxie na stropě z luminiscenčních světel, dekorace, povlečení a veškeré nezbytné vybavení domácnosti, spotřebiče, nábytek, nově vymalováno omyvatelnými barvami). Terasa 20m2 včetně zahradního nábytku. K bytu náleží sklep a vyhrazené parkovací místo před domem. K nastěhování od 1.11.2017.

I offer a fully furnished flat which is situated closed to Radouc park. This flat has got the above-standard equipments (an awning, a security system with CCTV, the foils into the windows, a luxury mattress which has been made for order (bespoken), a galaxy system in the ceiling of the luminescent lights, decorations all necessary equipments (plates, catlery, glases, pots, bed linens etc., appliances, furniture etc.) A terrace is large 20m2 including the garden furniture. A cellar and a parking lot in front of the house belong to this flat. U can move on 1st November 2017.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu491099
Dispozice2+kk
Podlaží4
Typ budovyOstatní
Užitná plocha51
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.