Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 3+kk • 785 m² bez realitkyKomenského, Svitávka - Svitávka, Jihomoravský kraj

Rezervováno
Komenského, Svitávka - Svitávka, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Cena1 960 000 Kč

Tato nemovitost již od 8 312 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji RD 3+kk v obci Svitávka - rodinný dům se zahradou a samostatným zděným přístavkem s dílnou v klidné boční ulici - momentálně užívaný k trvalému bydlení v dobrém stavu.

Městečko Svitávka je situováno 31 km severně od Brna (výborná dostupnost autem po rychlostní komunikaci E461 - cca 30 min nebo přímým vlakovým spojením cca 50 min), mezi městy Boskovice, Letovice a Kunštát, na rozhraní Českomoravské vrchoviny a Boskovické brázdy, u jihovýchodního okraje přírodního parku Halasovo Kunštátsko. Statut městyse zaručuje občanům Svitávky veškerou potřebnou občanskou vybavenost. Nedaleké okolí městečka tvoří převážně malebné lesy.

Samostatně stojící dům se sedlovou střechou a podkrovím pokojem. Dům má půdorys ve tvaru písmene L. Součástí nemovitosti je příjemný uzavřený travnatý dvorek, vedlejší zděná stavba s dílnou a sklepem, dřevník a zahrada s ovocnými stromy a lučním porostem, částečně svažitá, z části v rovině.

Celková plocha pozemku činí 785m2, z toho zastavěná plocha a nádvoří o výměře 314m2. Celková podlahová plocha domu činí 128m2, užitná plocha má výměru 169m2.

IS – elektřina, obecní voda, plyn, nová kanalizace z let 2014-15 . Topení je řešeno elektrickými přímotopy s centrálním termostatem (20 hodin denně snížená noční sazba), v obývacím pokoji je nová krbová vložka (2017). Pro ohřev vody slouží nový elektrický bojler (2017).

Celkový technický stav nemovitosti je dobrý a udržovaný, po průběžně prováděných opravách.

Dům je postavený ze smíšeného zdiva o síle 60 cm (převážně cihla, kámen), střecha je sedlová, zateplená, pokryta pálenou taškou, krovy jsou zdravé, fasáda je břízolitová, ze severní strany zateplená. Na podlahách jsou položené dlažby (1/2 velkého pokoje), plovoucí podlahy (1/2 velkého pokoje a šatna) a dřevěné palubky nově pokryté PVC se vzorem plovoucí podlahy (2017), pokoj v podkroví má podlahu z dřevotřísky. Okna v celém jsou plastová, osazená před 6 lety. Elektřina je rozvedena v měděných drátech s novými rozvody (2017), odpady v plastových trubkách. Interiéry jsou nově vymalovány (2017).

Dispozice:

Krytá veranda před vstupem do domu (9m2), vstup (nové plastové dveře v r. 2017), chodba s okny (15m2), komora (2m2), koupelna s umyvadlem a vanou (6m2), toaleta (2m2), vlevo z chodby centrální předsíň (6m2), vlevo vstup do pokoje s novou kuchyňskou linkou a novým elektrickým sporákem (2017). Kuchyňská část (10,5m2) je od pokoje (16,5m2) oddělena barovým pultem. Vpravo z centrální předsíně je vstup do velkého obývacího pokoje s krbovou vložkou (36m2) a oddělenou šatnou (8m2), z něhož lze po dřevěném schodišti vystoupit na galerii (asi 6m2), navazující na podkrovní pokoj (21,5m2) s lodžií (8m2). Okna obytných místností jsou převážně orientována na západ, kuchyňský kout a lodžie na jih. V zadní části dvorku je dřevník (asi 6m2). Vedlejší zděná stavba přístupná ze dvora je v dobrém technickém stavu, má výměru 16m2 a slouží jako dílna. Z její vnější strany je vstup do menšího sklepa vedle kterého se nachází udírna a gril.

Parkování je možné na vlastním pozemku u domu, případně na obecní komunikaci několik metrů od domu. V obci je k dispozici základní škola, školka, zdravotní středisko, obchody, služby, pošta, knihovna, sportoviště (fotbalový a tenisový klub). Nemovitost se nachází v klidné části obce nedaleko malebné cyklostezky.

Průkaz energetické náročnosti budovy zatím není zhotoven, do doby jeho zhotovení, dle zákona, uvádím energetickou třídu G.

Celková cena:1 960 000 Kč za nemovitost

Stavba: Cihlová

Stav objektu: Dobrý

Poloha domu:Samostatný

Plocha zastavěná: 314 m2

Užitná plocha: 169 m2

Plocha pozemku: 785 m2

Plocha zahrady: 471 m2

Voda: Dálkový vodovod

Topení: Lokální elektrické s centrálním termostatem a krbová vložka

Plyn: Plynovod

Odpad: Veřejná kanalizace

Elektřina: 230V

Doprava: Vlak, Silnice

Komunikace: Asfaltová

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu491155
Dispozice3+kk
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha785
VybavenoČástečně
Typ budovyCihla

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.