Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 45 m² bez realitkyPalackého třída, Nymburk - Nymburk, Středočeský kraj

Palackého třída, Nymburk - Nymburk, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena2 000 000 Kč

Tato nemovitost již od 8 628 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Nabízím k prodeji 2 pokojový byt o celkové výměře 44,63 m2 na hlavní třídě v Nymburce.

Byt je v osobním vlastnictví a nachází se ve zvýšeném přízemí bytového domu, nedaleko centra města a hlavního nádraží. Ke vchodu do bytu vede pouze 6 schodů. Po vstupu do bytu se ocitnete v prostorné chodbě (4,85m2), ze které je přístup do zimní zahrady (2,06m2), na toaletu (0,9m2), dále pak do obývacího pokoje (14,58m2) s kuchyňskou linkou. Z tohoto pokoje je přístup do spíže (0,9m2), koupelny(3,74m2) a dále pak do posledního pokoje o celkové výměře 17,6m2. V celém bytě jsou plastová okna orientovaná na západ (celkem 3) s velkými parapety. Ohřev teplé vody je zajištěn závěsnou karmou značky Mora. Vytápění 2 plynovými topidly (v obývacím pokoji a ložnici). K bytu náleží sklepní kóje (možnost uložení kol, lyží...). V bytovém domě jsou společné prostory jako kočárkárna, půda a v neposlední řadě nádherná, veliká, veřejnosti nepřístupná zahrada s možností věšení prádla.

V blízkosti objektu je veškerá občanská vybavenost. Obchod COOP, večerka 150m. Základní škola, gymnázium, střední odborné učiliště 300m a mnoho dalších obchůdků, barů a restaurací. Vzdálenost na hlavní nádraží (vlakové i autobusové) je cca 200m, možnost spoje do Prahy každých 30min. Do centra města cca 1km. K cyklostezce a na hradby cca 400m.

Byt bych doporučila spíše někomu, kdo si jej bude chtít zrekonstruovat. Vzhledem k tomu, že se jedná o stavbu z prvorepublikového období, budou zde potřeba úpravy. Doporučuji osobní prohlídku. Pro bližší informace a prohlídky mne prosím kontaktujte na telefonním čísle 739 932 799.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu491167
Dispozice2+kk
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Plocha45
VybavenoČástečně
Typ budovyCihla

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.