Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 69 m² bez realitkyU Vršovického nádraží, Praha - Vršovice

U Vršovického nádraží, Praha - VršoviceVybaveno
Cena3 700 000 Kč

Tato nemovitost již od 15 872 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Nabízíme ke koupi světlý byt v přízemí udržovaného cihlového domu ve Vršovicích. Obytné místnosti jsou obráceny k jihu, jejich třídílná okna směřují do parku. Z celkové plochy 69 m2 mají předsíň a pokoj s kuchyňským koutem po 22 m2, ložnice 19 m2 a pracovna na zaobleném nároží 6 m2. Z předsíně jsou vyčleněny koupelna a nenosnými příčkami spíž a WC. Předsíň, ložnice a pracovna mají parketové podlahy. Pokoj a ložnice jsou vytápěny plynovými kamny. K bytu patří neobvykle velká sklepní kóje osvětlená oknem do dvora. Do koupelny a kuchyňského koutu je zaveden plyn, elektroinstalace byla nově provedena v mědi. Dům je postupně vylepšován (rekonstrukce fasády, zakrytí rozvodů na chodbách), aby jednotky mohly být předány do osobního vlastnictví.

Dům se nachází v blízkosti tramvajové zastávky a nádraží, odkud trvá cesta vlakem na Hlavní nádraží čtyři minuty. Autobusy od nádraží jezdí do Nuslí a Krče, ze souběžné Petrohradské také do Malešic a k metru Želivského. V bezprostřední blízkosti se nachází základní škola, poliklinika Ukrajinská, o málo dále jsou Havlíčkovy sady a gymnázium.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu491494
Dispozice2+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha69
VybavenoVybaveno
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.