Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 82 m² bez realitkyMezi Vodami, Praha - Modřany

Mezi Vodami, Praha - ModřanyČástečně vybaveno
Měsíční nájemné25 000 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč
+ Vratná kauce50 000 Kč


Nový nadstandardní byt 3+kk v novostavbě developerského projektu Hodkovičky Green s vlastní předzahrádkou, privátním vchodem, garážovým stáním a sklepem.

Nabízíme k dlouhodobému pronájmu od konce října 2017 zcela nový, nadstandardní byt 3+kk s vlastní předzahrádkou o velikosti 130 m2, parkovacím stáním a sklepem ve čtyřpodlažní novostavbě na Praze 4 v Hodkovičkách vedle golfového hřiště, žádané bruslařské dráhy a cyklostezky, která vede z centra (Mánes) po okraji Vltavy přes Zbraslav až do Vraného nad Vltavou. Byt nabízí malebné bydlení v přírodě a soukromí. Zastávka tramvaje a autobusu je cca 5 min chůze od domu a 15-20 min do centra Prahy.

Obývací pokoj je propojen s moderní kuchyní. Obývací pokoj ústí v celoprosklenou lodžii, která je zvenku otevírací. V zimě může lodžie sloužit jako zimní zahrada. Obě dvě ložnice mají možnost východu na předzahrádku. Byt má vlastní oddělené zádveří, které navazuje na chodbu. Chodba posléze ústí do jednotlivých místností.

Všechna okna jsou vybavena elektronickými roletami.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu491514
Dispozice3+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha82
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBA

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.