Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej chaty, chalupy 3+kk • 33 m² bez realitkyPolesí - Polesí u Počátek, Kraj Vysočina

Polesí - Polesí u Počátek, Kraj Vysočina
Cena395 000 Kč

Tato nemovitost již od 1 675 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Rekreační chata na vlastním pozemku.

Částečně podsklepená dřevěná rekreační chata s kamennou podezdívkou, přízemní, sedlová střecha, využité podkroví. Chata je situovaná na stavební parcele č.st.72 o výměře 33 m2. Ke stavební parcele přiléhá pozemek p.č. 1145 o výměře 312 m2- trvalý travní porost. Na tento pozemek navazuje pozemek p.č. 1147/2 o výměře 127 m2- trvalý travní porost. Na přilehlých pozemcích se nacházejí okrasné dřeviny. Tyto pozemky jsou obklopeny částečně lesem a loukou, poblíž se nachází další chata a přírodní koupaliště. Přístup k objektu je po lesní cestě. Chata je vzdálena asi 1 km od centra obce Polesí, kde je autobusová zastávka.

Chata není připojena na žádné sítě. Vytápění je lokální - kamna na dřevo. Obvodové zdivo je montované z dřevěných srubových dílů o tloušťce 60 mm. Strop nad sklepním prostorem je nespalný s rovným podhledem. Strop nad přízemím je dřevěný, krov dřevěný. Krytinu tvoří osinkocementové šablony. Klempířské konstrukce jsou z pozinkovaného plechu. Podlaha v přízemí je betonová. Stavbu tvoří malý sklep přístupný zvenku, sklep na uchování potravin přístupný z verandy, veranda, obytná místnost spojená s kuchyňským koutem a ložnice v podkroví.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu491630
Dispozice3+kk
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha33
VybavenoNevybaveno
Typ budovyDřevostavba

Vybíráte ?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.